Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Na sajmu Print 21 nije zabeležen nijedan slučaj zaraze koronavirusom

Tri nedelje nakon završetka sajma Print 21, organizator sajma, časopis Print Magazin, sa velikim zadovoljstvom i olakšanjem, potvrđuje da je sajam sa epidemiološke strane prošao u najboljem redu, i da tokom protekle tri nedelje nije zabeležen nijedan slučaj zaraze koji bi mogao da se poveže sa njegovim održavanjem. Za nas kao organizatore, a verujemo i za sve izlagače i za oko 600 posetioca, ova činjenica puno znači.

Naime, kad smo i službeno doneli odluku da krećemo u organizaciju sajma, bili smo svesni da je sa epidemiološke strane pred nama veliki izazov. Maksimalno su poštovane smernice HZJZ koji je dao preporuke za organizovanje manifestacija za maksimalno 300 osoba, a organizacioni tim uveo je niz dodatnih mera kako bi se rizik zaraze korona virusom sveo na minimum. Svi posetioci su na ulazu najpre morali da popune Covid obrazac kako bi se ispoštovala odluka HZJZ-a u vezi sa detaljnim spiskom učesnika. Pre ulaska, svima je merena temperatura i podeljene su maske bez kojih se nije moglo ući u dvoranu. Ko je želeo, mogao je da uzme i rukavice. Obezbeđeno je i 10-ak dispenzera za beskontaktnu dezinfekciju ruku.

Takođe, ovim putem želimo posebno da se zahvalimo svim posetiocima što su se pridržavali mera i preporuka i bili strpljivi na ulazu s obzirom na to da sprovođenje ovakve procedure ipak zahteva izvesno čekanje. U vreme kada je veliki broja sajmova i događanja otkazan ili odložen, zadovoljstvo što smo zajedničkim snagama sa našim partnerima uspeli da organizujemo sajam Print 21, tim je veće, a mi kao organizatori bogatiji smo za još jedno iskustvo.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content