PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Neonske boje za UV tisak novo iz swissQprinta

SwissQprint pisači velikog formata od sada mogu ispisivati neonskim bojama! Naime, renomirani svjetski proizvođač rješenja za tisak velikog formata, švicarska tvrtka swissQprint nedavno je u svoju ponudu uvela neonske boje za UV tisak. Boje su prikladne za sve swissQprint LED modele pisača i dostupne su odmah.

Neonske boje daju poseban sjaj signage aplikacijama. Ispis je moguć na na krutim podlogama u bilo kojem formatu te na materijalima iz role. Trenutačno su dostupne neon žuta i neon ružičasta.

Blistave, fluorescentne aplikacije

Neonske boje za UV tisak pružatelji usluga tiska sada mogu dodati u svoju ponudu posebnih aplikacija. Mogućnosti se kreću od unutarnjih aplikacija, natpisa za kampanje, POS displeja, putokaza, backlita, informativnih znakova do umjetničkih instalacija te plakata i narukvica za događaje.
Također, UV tisak neonskim bojama fluorescentan je na crnom svjetlu što ga čini idealnim za oglašavanje i reklame na sajmovima, u tematskim okruženjima, kao i na klupskim zabavama.

Neonske boje moguće je i naknadno ugraditi

Svaki swissQprint pisač velikog formata s LED tehnologijom sada može biti opremljen s jednim ili više neonskih kanala. Flatbed i roll-to-roll pisači pisači imaju devet pojedinačno podesivih kanala za boju. Korisnici u bilo kojem trenutku mogu izmijeniti ili proširiti svoju konfiguraciju, što znači da se neonske boje može i naknadno ugraditi.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content