PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Neonske boje za UV štampu novo iz SwissQprinta

SwissQprint štampači velikog formata od sada mogu štampati neonskim bojama! Naime, renomirani svetski proizvođač rešenja za štampu velikog formata, švajcarska kompanija swissQprint nedavno je u svoju ponudu uvela neonske boje za UV štampu. Boje su pogodne za sve swissQprint LED modele štampača i odmah su dostupne.

Neonske boje daju poseban sjaj signage aplikacijama. Štampa je moguća na čvrstim podlogama u bilo kom formatu kao i na materijalima iz rolne. Trenutno su dostupne neon žuta i neon ružičasta.

Blistave, fluorescentne aplikacije

Neonske boje za UV štampu pružaoci usluga štampe sada mogu dodati u svoju ponudu posebnih aplikacija. Mogućnosti se kreću od unutarnjih aplikacija, natpisa za kampanje, POS displeja, putokaza, backlita, informativnih znakova do umetničkih instalacija te plakata i narukvica za događaje.

Takođe, UV štampa neonskim bojama je fluorescentna na crnom svetlu što je čini idealnim za oglašavanje i reklame na sajmovima, u tematskim okruženjima, kao i na klupskim zabavama.

Neonske boje je moguće i naknadno ugraditi

Svaki swissQprint štampači velikog formata s LED tehnologijom sada može biti opremljen s jednim ili više neonskih kanala. Flatbed i roll-to-roll štampači imaju devet pojedinačno podesivih kanala za boju. Korisnici u bilo kom trenutku mogu da izmene ili prošire svoju konfiguraciju, što znači da se neonske boje mogu i naknadno ugraditi.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content