Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Neraskidiva veza promo proizvoda i tiska

Industrija promotivnih proizvoda konstanto raste. Podaci pokazuju da je prošle godine globalno dosegnula vrijednost od oko 86 milijardi USD. Europski dio u tom „kolaču“ iznosi oko 24 milijarde dolara. Tek kada se čovjek malo osvrne oko sebe, vidi koliko su se promo proizvodi uvriježili i koliko su prihvaćeni, posebno u poslovnom svijetu. Popularnost im kontinuirano raste, kao i broj dostupnih rješenja.

Danas je na tržištu dostupno uistinu more različitih promo proizvoda. Uz tradicionalne i svima dobro poznate proizvode kao što su majice, koje, kažu istraživanja, i dalje imaju status jednog od najpoželjnijih promo proizvoda, šalice, rokovnici, kišobrani, penkala, upaljači, usb stickovi, torbe, kalendari, vrećice, kutije, POS materijali…, i možemo tako unedogled, na tržištu je sve više i drugačijih rješenja. Radi se o pravim, malim dizajnerskim, umjetničkim djelima koja će svaki brend učiniti prepoznatljivim.
A biti prepoznatljiv želi svaki brend. Prema podacima Entrepreneru-a, tvrtke koje posluju pet ili manje godina trebale bi potrošiti od 12 do 20 posto predviđenog prihoda na marketing kako bi povećale svoj tržišni udio, izgradile lojalnost kupaca i razvile prepoznatljivost brenda.

Prepoznatljivost se, između ostalog, gradi i kroz promotivne proizvode. Ako još uz to dodatno personalizirate proizvod koji poklanjate korisniku ili poslovnom partneru, cilj je postignut. Kada je personalizacija u pitanju, zahvaljujući danas dostupnim tehnikama tiska, gotovo da i nema proizvoda koji se ne može personalizirati.

Pronađite svoj idealan promo proizvod

Između ostalog, s namjerom da vam olakšamo put od pronalaska vašeg idealnog promotivnog proizvoda do načina kako ćete ga personalizirati ili dodatno oplemeniti primjerice nanošenjem laka ili folije, u Ljubljanu donosio zajedničku sajamsku priču Print21&PromoDays.

Na Gospodarskom Razstavišču u Ljubljani, 20. i 21. 4. družimo se na sajmu grafičkih tehnologija (Print21) i promotivnih proizvoda (PromoDays).

Očekuje vas više od 30 izlagača, tko su i čime se bave pogledajte ovdje!

Ulaz na sajam je besplatan! Potrebna je samo registracija! Napravite je već danas!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content