PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova Konica Minolta serija AccurioPress C7100 – jednostavna, učinkovita i s puno mogućnosti

Želeći razviti uređaj koji radi pametnije, s inteligentnom automatizacijom i novim tehnologijama te usmjerenim na osiguravanje stabilnosti, pouzdanosti i produktivnosti, Konica Minolta nedavno je tržištu predstavila novo rješenje. Radi se o novoj seriji digitalnih pisača u boji AccurioPress C7100 (i AccurioPress C7090).

Nova serija AccurioPressC7100 nasljednica je serije AccurioPress C6100. Odlikuje je brzina ispisa do 100 A4 stranica u boji u minuti, dok model AccurioPress C7090 ispisuje brzinom od 90 A4 stranica u boji u minuti. Oba modela kada rade u jednobojnom načinu ispisuju brzinom od 110 stranica A4 u minuti. AccurioPress C7100 fizički je manji od prethodnika, uz naprednije performanse. Primjerice, ima jednu ladicu ugrađenu u uređaj, što prethodni model nije imao te ispisuje u rezoluciji od 3600 dpi-a.

“U konstantnoj komunikaciji s našim klijentima i partnerima, maksimalno se trudimo zajednički razmisliti o najboljim i najefikasnijim načinima i pristupu tržištu. Tržištu koje je danas pogotovo izazovno, a promjena jedino stalna. Misija Konica Minolte, lokalno i globalno, je podržati transformaciju tvrtki naših klijenata i po sektorima i u industriji u cjelini, predviđajući potencijalne izazove i zajedno kreirajući rješenja. U poslovanju i transformaciji koje su danas neophodne, neprestano i predano ulažemo trud na zadovoljstvo kupaca kako bi svi zajedno bili još agilniji”, ističe gđa Branka Domazet, predsjednica Uprave Konica Minolta Hrvatska.

Konica_AccurioPress_C7100
Eco-friendly toner i pametne kontrolne opcije

Serija AccurioPress C7100 koristi najnoviji Konica Minolta eco-friendly toner Simitri V, koji omogućuje pouzdan ispis na medije težine do 400 g/m2. Serija ima mogućnost ispisa produljenog formata, kod obostranog ispisa do duljine 900 mm, a kod jednostranog do 1300 mm.

Nova serija donosi mogućnost ispisa kuverti i to bez dodatnog fusing unita. Poboljšan je i ispis na strukturiranom papiru.

Posebni senzor za raspoznavanje medija Intelligent Media Sensor IM-101 otkriva koji se materijal koristi te operateru predlaže potrebne postavke. Opcionalna inteligentna jedinica za kontrolu kvalitete ispisa Intelligent Quality Care IQ-501 osigurava stalnu kvalitetu ispisa u stvarnom vremenu i to za svaki otisak pojedinačno. Na temelju tih informacija rade se odgovarajuće korekcije parametara ispisa.

S dodatnom kontrolnom funkcijom Auto-Inspection može se kontrolirati i ispis promjenjivih podataka (Variable Data Printing). Po potrebi moguće je mijenjati tekstove i slike u stvarnom vremenu.

Za cijeli sustav AccurioPress su uz funkcije izrade brošura, klasičnog uveza i uveza žicom, dostupne i druge funkcije izravne dorade. Primjerice, Konica Minolta Triming UnitTU-510 prvi je rezač izravno namijenjen integraciji u sustave AccurioPress (prvi put je predstavljen uz AccurioPress C14000 seriju iz ranga high-volume produkcijskih uređaja). Omogućuje rezanje duž sva četiri ruba, ima i dodatne mogućnosti za nabiranje, perforiranje, doradu dužih formata, brošura, izravne pošte, a omogućuje i posebne načine rezanja posjetnica.

Za upravljanje pisačem dostupno je nekoliko softverskih sučelja EFI, Creo i Konica Minolta.

Rezime nove AccurioPressC7100 serije:

  • besprijekorna kvaliteta
  • napredne mogućnosti
  • inteligentna automatizacija
  • poboljšana dorada
  • iznimna trajnost.

Detaljnije informacije možete pronaći ovdje ili jednostavno  kontaktirajte tvrtku Konica Minolta na [email protected]

Gumb-za-e-newsletter-2
Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content