PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova Konica Minolta serija AccurioPress C7100 – jednostavna, efikasna i sa puno mogućnosti

U želji da razviju uređaj koji radi pametnije, s inteligentnom automatizacijom i novim tehnologijama sa fokusom na stabilnost, pouzdanost i produktivnost, kompanija Konica Minolta nedavno je tržištu predstavila novo rešenje. Reč je o novoj seriji digitalnih štampača u boji AccurioPress C7100 (i AccurioPress C7090).

Nova serija AccurioPressC7100 naslednik je serije AccurioPress C6100. Odlikuje je brzina štampe do 100 A4 stranica u boji u minuti, dok model AccurioPress C7090 štampa brzinom od 90 A4 stranica u boji u minuti. Kada rade u jednobojnom načinu, oba modela štampaju brzinom od 110 stranica A4 u minuti. AccurioPress C7100 je fizički manji od prethodnika, uz naprednije performanse. Takođe jedna fioka je ugrađena u sam uređaj, što prethodni model nije imao pa štampa u rezoluciji od 3600 dpi.

“U konstantnoj komunikaciji s našim klijentima i partnerima, maksimalno se trudimo zajednički razmisliti o najboljim i najefikasnijim načinima i pristupu tržištu. Tržištu koje je danas pogotovo izazovno, a promena jedino stalna. Misija Konica Minolte, lokalno i globalno, je podržati transformaciju kompanija naših klijenata i po sektorima i u industriji u celini, predviđajući potencijalne izazove i zajedno kreirajući rešenja. U poslovanju i transformaciji koje su danas neophodne, neprestano i predano ulažemo trud na zadovoljstvo kupaca kako bi svi zajedno bili još agilniji”, ističe gđa Branka Domazet, predsednica Uprave Konica Minolta Hrvatska.

Eco-friendly toner i pametne kontrolne opcije

Serija AccurioPress C7100 koristi najnoviji Konica Minolta eco-friendly toner Simitri V, koji omogućava pouzdanu štampu na medije težine do 400 g/m2. Serija ima mogućnost štampe produženog formata, kod obostrane štampe do dužine 900 mm, a kod jednostranog do 1300 mm.

Nova serija donosi mogućnost štampi koverti i to bez dodatnog fusing unita. Unapređena je i štampa na strukturiranom papiru.

Posebni senzor za raspoznavanje medija Intelligent Media Sensor IM-101 otkriva koji se materijal koristi i operateru predlaže potrebne postavke. Opcionalna inteligentna jedinica za kontrolu kvaliteta štampe Intelligent Quality Care IQ-501 obezbeđuje stalni kvalitet štampe u stvarnom vremenu i to za svaki otisak pojedinačno. Na osnovu tih informacija rade se odgovarajuće korekcije parametara štampe.

S dodatnom kontrolnom funkcijom Auto-Inspection može se kontrolisati i štampa promenljivih podataka (Variable Data Printing). Po potrebi moguće je menjati tekstove i slike u stvarnom vremenu.

Za ceo sistem AccurioPress su uz funkcije izrade brošura, klasičnog uveza i uveza žicom, dostupne i druge funkcije direktne dorade. Na primer, Konica Minolta Triming UnitTU-510 prvi je rezač namenjen integraciji u sisteme AccurioPress (prvi put je predstavljen uz AccurioPress C14000 seriju iz ranga high-volume produkcijskih uređaja). Omogućava rezanje duž sve četiri ivice, ima i dodatne mogućnosti za nabiranje, perforiranje, doradu dužih formata, brošura, izravne pošte, a omogućava i posebne načine rezanja vizit karti.

Za upravljanje štampačem dostupno je nekoliko softverskih interfejsa EFI, Creo i Konica Minolta.

Rezime nove AccurioPressC7100 serije:

  • besprekorni kvalitet
  • napredne mogućnosti
  • inteligentna automatizacija
  • poboljšana dorada
  • trajnost.

Detaljnije informacije možete pronaći ovde ili jednostavno  kontaktirajte kompaniju Konica Minolta na [email protected]

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content