Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova razina kreativnosti – najbolji opis za Ricoh Pro C7500

U zadnjem kvartalu prošle godine Ricoh je na tržište lansirao Ricoh Pro C7500 produkcijski printer s tiskom čak 8 boja. Premijerno predstavljanje publici u Srbiji, ali u cijeloj regiji imao je na sajmu Print21 održanom u 2. mjesecu ove godine. Predstavila ga je tvrtka Antika / Biroeksim ovlašteni distributer Ricoh uređaja za područje Srbije.
Iako im je, kako nam je rekao, gosp. Miloš Paunović, printer stigao tek neposredno pred sajam, interesa posjetitelja je bilo. Kako i ne bi, kada Ricoh Pro C7500 dolazi s cijelim nizom unaprjeđenja i funkcionalnosti koje imaju za cilj pomoći tiskarima da se što lakše uhvate u koštac sa sve većim zahtjevima klijenata, ali i da unaprijede svoje kreativne i proizvodne mogućnosti.
Ako postoji jedna riječ koja najbolje opisuje ovaj printer, onda je to sigurno kreativnost.

Ricoh Pro C7500, prije svega, ima izniman color gamut – uz CMYK tu su još clear, bijela, zlatna, srebrna, nevidljiva crvena, neon žuta i roza. Boje su to koje otvaraju put cijelom nizu novih aplikacija. Karakterizira ga visoka produktivnost  od 95ppm A4 format. Podržava široki raspon medija težine od 40 do 470gsm te dupleks tisak dužine do 1030mm.

Kratki razgovor s gosp. Paunovićem pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.


Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content