PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Novi nivo kreativnosti – najbolji opis za Ricoh Pro C7500

U poslednjem kvartalu prošle godine, Ricoh je lansirao proizvodni štampač Ricoh Pro C7500 sa štampom u čak 8 boja. Premijerno je predstavljen publici u Srbiji, ali iu celom regionu, na sajmu Print21 održanom u februaru ove godine. Predstavila ga je kompanija  Antika / Biroeksim , ovlašćeni distributer Ricoh uređaja za teritoriju Srbije.

Iako nam je, kako nam je rekao, g. Miloš Paunović, štampač stigao neposredno pred sajam, bilo je interesovanja posetilaca. Kako i ne bi, kada Ricoh Pro C7500 dolazi sa čitavim nizom poboljšanja i funkcionalnosti koje imaju za cilj da pomognu štampačima da se što lakše nose sa sve većim zahtevima klijenata, ali i da unaprede svoje kreativne i proizvodne mogućnosti.

Ako postoji jedna reč koja najbolje opisuje ovaj štampač, onda je to sigurno kreativnost.

Ricoh Pro C7500, pre svega, ima izuzetan raspon boja – uz CMYK, tu su i prozirna, bela, zlatna, srebrna, nevidljiva crvena, neon žuta i roze. Boje su koje utiru put za čitav niz novih aplikacija. Karakteriše ga visoka produktivnost od 95 stranica u minuti A4 formata. Podržava širok spektar medija težine od 40 do 470 g/m2 i dvostrano štampanje dužine do 1030 mm.

Kratak razgovor sa g. Paunovića pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content