PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova razina standarda i kvalitete u produkcijskom digitalnom tisku iz arka

Tvrtka Canon tržištu je predstavila seriju imagePRESS C10010VP koja se temelji na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj imagePRESS platformi.

Uz seriju imagePRESS C10010VP moguće je ispoštovati i najkraće rokove uz neprekidan, brz i kvalitetan otisak cijelog dana svaki dan te postići maksimalnu produkciju dvama modelima koji nude brzine tiska do 90 str/min (imagePRESS C9010VP) i 100 str/min (imagePRESS C10010VP). 

Ovo digitalno rješenje visokih performansi za tisak na pojedinačne listove nudi novu razinu automatiziranog tiska na zahtjev, a rezultat je puno manje ručnih intervencija i puno veća učinkovitost u proizvodnji. Napredne značajke obuhvaćaju ultrazvučno prepoznavanje umetanja više araka i redni spektrometrijski senzor (InlineSpectrometricSensor, ILS) za jednostavnu prethodnu prilagodbu boja na svakoj stranici. 

Canonova jedinica za dvostruko fiksiranje osigurava održavanje potpune produktivnosti čak i uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge arke papira, sada je moguće pokrenuti automatski dvostrani tisak na medije dužine do 762 mm uz umetanje 1000 listova pomoću ladice Canon POD Deck XL. Ulagač BDT VX 370 umeće do 5000 listova što pruža sigurnost da će stroj s lakoćom moći odraditi poslove i kada je najveća gužva.

Pružatelji usluga tiska mogu proširiti svoju ponudu proizvodima koji nude veliku vrijednost. Zahvaljujući podršci za sintetičke medije, moguće je proširiti ponudu i odgovoriti na zahtjeve korisnika koji traže trajnije primjene otporne na vlagu. Tu je i mogućnost tiska na arke dužine do 1300 mm za širu ponudu marketinških materijala. Pružatelji usluga tiska sada u ponudu mogu uvrstiti i medije različitih masa, između 60 i 400 grama, a tu je i podrška za reljefni papir. CV toner i veća svestranost u odabiru medija uz više mogućnosti u završnoj obradi rezultiraju krajnje kreativnim primjenama.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content