Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi nivo standarda i kvaliteta u produkcijskoj digitalnoj štampi iz tabaka

Kompanija Canon predstavila je tržištu seriju imagePRESS C10010VP koja se bazira na dokazanoj i pouzdanoj tehnološkoj imagePRESS platformi.

Uz seriju imagePRESS C10010VP moguće je ispoštovati i najkraće rokove uz neprekidan, brz i kvalitetan otisak svakog dana i postići maksimalnu produkciju uz dva modela koji nude brzine štampe do 90 str/min (imagePRESS C9010VP) i 100 str/min (imagePRESS C10010VP). 

Ovo digitalno rešenje visokih performansi za štampu na pojedinačne listove nudi novi nivo automatizovane štampe na zahtev, a rezultat je manji broj ručnih intervencija i mnogo veća efikasnost u proizvodnji. Napredne karakteristike obuhvataju ultrazvučno prepoznavanje umetanja više tabaka i redni spektrometrijski senzor (InlineSpectrometricSensor, ILS) za jednostavno prethodno prilagođavanje boja na svakoj stranici. 

Canon jedinica za dvostruko fiksiranje osigurava održavanje potpune produktivnosti čak i uz mogućnost dodavanja ulaznog modula za duge tabake papira, a sada je moguće pokrenuti automatsku dvostranu štampu na medije dužine do 762 mm uz uvlačenje 1000 listova pomoću Canon POD Deck XL magacina. Ulagač BDT VX 370 umeće do 5000 listova što pruža sigurnost da će štampač s lakoćom moći da odradi poslove i kada je najveća gužva.

Pružaoci usluga štampe mogu da prošire svoju ponudu proizvodima koji nude veliku vrednost. Zahvaljujući podršci za sintetičke medije, moguće je proširiti ponudu i odgovoriti na zahteve korisnika koji traže trajnije primene otporne na vlagu. Tu je i mogućnost štampe iz tabaka dužine do 1300 mm za širu ponudu marketinških materijala. Pružaoci usluga štampe sada u ponudu mogu uvrstiti i medije različitih masa, između 60 i 400 grama, a tu je i podrška za reljefni papir. CV toner i veća svestranost u odabiru medija uz više mogućnosti u završnoj obradi rezultiraju krajnje kreativnim primenama.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content