PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova rješenja za rezanje i žičano spiralno uvezivanje u portfelju Canona

U želji da pomogne korisnicima povećati produkcijsku učinkovitost, Canon Europe dodao je svom portfelju dva vanjska rješenja za završnu obradu. To su rezač knjižica SDD PTM7006 Press Trim Module i vanjski uređaj za spiralni žičani uvez GBC eWIRE Pro.

Rezač knjižica SDD PTM7006

SDD PTM7006 Press Trim Module ekskluzivno je napravljen za Canon i može se vanjski nadograditi na  Canon imagePRESS C910 ili neki od strojeva iz serije varioPRINT 140. Cilj je omogućavanja brze proizvodnje brošura i priručnika u jednom optimiziranom slijedu, bez naknadnih akcija ili završnih koraka. Uz to što reže duži rub knjižica debljine do 6 mm, ovaj modul i poravnava hrbat radi postizanja vrhunskog dojma te lakšeg pakiranja i distribucije. Korisnici mogu birati između još dva rješenja za dodatno unaprjeđenje kvalitete knjižica. To su dvostrani rezač za primjene s napustom i modul za presavijanje kojim se postiže posve kvadratični hrbat.

GBC eWIRE Pro za spiralni žičani uvez

GBC eWIRE Pro jednostavno se integrira s monokromatskim digitalnim tiskarskim strojevima iz serija Canon imagePRESS C910, imagePRESS C10010VP i varioPRINT 140. Nudi posve automatizirani tijek rada za proizvodnju knjižica sa žičanim spiralnim uvezom. To omogućuje i manjim tiskarama izbjegavanje uskog grla ručnog spiralnog žičanog uveza te isporuku precizno i profesionalno uvezanih dokumenata baš svaki put.

 „Pandemija je tiskarama ponovo stavila naglasak na važnost automatizacije i dodavanja vrijednosti za korisnike. Završna obrada ključna  je za oboje i zato želimo ponuditi najširu moguću lepezu rješenja kojima ćemo tiskarima pomoći na putu ka uspjehu kroz optimizaciju proizvodnje i širenje u nova područja. Uz ova nova rješenja naših partnera za završnu obradu, tvrtki SDD i GBC, pružatelji usluga tiska i interni odjeli za tisak koji rade s Canonovim digitalnim tiskarskim strojevima mogu svojim proizvodima podariti profesionalan izgled. Sve to uz kraće vrijeme produkcije i smanjenje troškova,“ rekao je Mark Lawn, direktor profesionalnih tiskarskih rješenja u Canonu Europe.


Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content