PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nova rešenja za sečenje i žičano spiralno

U želji da pomogne korisnicima da povećaju produkcijsku efikasnost, Canon Europe je pridodao svom portfoliju dva spoljnja rešenja za završnu obradu. To su rezač knjižica SDD PTM7006 Press Trim Module i spoljni uređaj za spiralni žičani uvez GBC eWIRE Pro.

Rezač knjižica SDD PTM7006

SDD PTM7006 Press Trim Module ekskluzivno je napravljen za Canon i može se nadograditi na  Canon imagePRESS C910 ili neki od štampača iz serije varioPRINT 140. Cilj je omogućavanja brze proizvodnje brošura i priručnika u jednom optimizovanom toku, bez naknadnih akcija ili završnih koraka. Uz to što reže dužu ivicu knjižica debljine do 6 mm, ovaj modul i poravnava hrbat radi postizanja vrhunskog utiska i lakšeg pakovanja i distribucije. Korisnici mogu birati između još dva rešenja za dodatno unapređenje kvalitete knjižica. To su dvostrani rezač za primene s napustom i modul za presavijanje kojim se postiže posve kvadratni oblik.

GBC eWIRE Pro za spiralni žičani uvez

GBC eWIRE Pro jednostavno se integriše s monohromatskim digitalnim štampačima  iz serija Canon imagePRESS C910, imagePRESS C10010VP i varioPRINT 140. Nudi automatizovani tok rada za proizvodnju knjižica sa žičanim spiralnim uvezom. To omogućava i manjim štamparijama izbegavanje uskog grla ručnog spiralnog žičanog uveza i isporuku precizno i profesionalno uvezanih dokumenata baš svaki put.

 „Pandemija je štamparijama ponovo stavila akcenat na važnost automatizacije i dodavanja vrednosti za korisnike. Završna obrada ključna  je za oboje i zato želimo ponuditi najširu moguću lepezu rešenja kojima ćemo  pomoći štamparijama na putu ka uspehu kroz optimizaciju proizvodnje i širenje u nova područja. Uz ova nova rešenja naših partneskihra za završnu obradu, kompanija SDD i GBC, pružaoci usluga štampe i interni sektor za štampu koji rade s Canon digitalnim štampačima mogu svojim proizvodima obezbediti profesionalan izgled. Sve to uz kraće vreme produkcije i smanjenje troškova,“ rekao je Mark Lawn, direktor profesionalnih štamparskih rešenja u kompaniji Canon Europe.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content