PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nove HP tehnologije ispisa promiču sigurnost zdravstvenih radnika

HP Inc. nedavno je lansirao „HP Healthcare Print Solutions“, sustav temeljen na savjetima kupaca i razvijen s pružateljima zdravstvenih usluga, udruženjima i partnerima kako bi se pomoglo u borbi s “najvažnijim problemima s kojima se danas suočava zdravstvena industrija, uključujući dobrobit i sigurnost pacijenata, koordinaciju njege, mobilnost, privatnost i sigurnost.

“Dok se naši zdravstveni sustavi nastavljaju boriti protiv krize zvane COVID-19 i spremaju se za drugi val koji će se odvijati zajedno s valom gripe ove jeseni, pitanja sigurnosti pacijenata i prekomjernog rada zdravstvenih djelatnika intenzivirala su se”, rekao je Daniel Colling, globalni čelnik odjela Healthcare Industry Solutions & Practice, HP Inc.

Među novim proizvodima usmjerenim na zdravstvenu zaštitu nova je HP-ova tipkovnica Healthcare Edition MFP i upravljačke ploče na dodir, koje su dizajnirane kako bi se mogle redovito dezinficirati, izdržavajući i do 10.000 industrijski standardnih dezinfekcijskih maramica.

To je važno jer studije pokazuju da su pisači i druge često korištene tehnološke sprave često vrlo onečišćene patogenim bakterijama i virusima. Uz to, većina IT i IoT uređaja nije dizajnirana za redovito čišćenje pomoću bolničkih dezinficijenskih maramica. Pokazalo se da česta uporaba takvih preparata za dezinfekciju oštećuje cjelovitost plastike i samog uređaja.

HP je također dodatno poboljšao mogućnosti dezinfekcije područja s velikim brojem dodira na pisaču s uklonjivim navlakama koje se mogu sterilizirati do 134°C.

Ova HP-ova rješenja za zdravstveno osiguranje sad su dostupna kupcima u Sjevernoj Americi, a trebala bi se predstaviti u Europi i Aziji 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content