Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Nove HP tehnologije ispisa promiču sigurnost zdravstvenih radnika

HP Inc. nedavno je lansirao „HP Healthcare Print Solutions“, sustav temeljen na savjetima kupaca i razvijen s pružateljima zdravstvenih usluga, udruženjima i partnerima kako bi se pomoglo u borbi s “najvažnijim problemima s kojima se danas suočava zdravstvena industrija, uključujući dobrobit i sigurnost pacijenata, koordinaciju njege, mobilnost, privatnost i sigurnost.

“Dok se naši zdravstveni sustavi nastavljaju boriti protiv krize zvane COVID-19 i spremaju se za drugi val koji će se odvijati zajedno s valom gripe ove jeseni, pitanja sigurnosti pacijenata i prekomjernog rada zdravstvenih djelatnika intenzivirala su se”, rekao je Daniel Colling, globalni čelnik odjela Healthcare Industry Solutions & Practice, HP Inc.

Među novim proizvodima usmjerenim na zdravstvenu zaštitu nova je HP-ova tipkovnica Healthcare Edition MFP i upravljačke ploče na dodir, koje su dizajnirane kako bi se mogle redovito dezinficirati, izdržavajući i do 10.000 industrijski standardnih dezinfekcijskih maramica.

To je važno jer studije pokazuju da su pisači i druge često korištene tehnološke sprave često vrlo onečišćene patogenim bakterijama i virusima. Uz to, većina IT i IoT uređaja nije dizajnirana za redovito čišćenje pomoću bolničkih dezinficijenskih maramica. Pokazalo se da česta uporaba takvih preparata za dezinfekciju oštećuje cjelovitost plastike i samog uređaja.

HP je također dodatno poboljšao mogućnosti dezinfekcije područja s velikim brojem dodira na pisaču s uklonjivim navlakama koje se mogu sterilizirati do 134°C.

Ova HP-ova rješenja za zdravstveno osiguranje sad su dostupna kupcima u Sjevernoj Americi, a trebala bi se predstaviti u Europi i Aziji 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content