PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi broj Print Magazina donosi….

Na vaše adrese uskoro stiže peti ovogodišnji broj Print Magazina pun zanimljivih, korisnih i informativnih članaka!

Na samom početku očekuje vas detaljan izvještaj sa sajma Print 21, kojem smo zasluženo posvetili desetak stranica. Saznat ćete, što kroz tekst, što kroz fotogaleriju tko je sve izlagao, što je pokazano, kakvi su dojmovi te zašto su manji, usko specijalizirani sajmovi pun pogodak kada je riječ o grafičkoj branši.

U temi broja pišemo o stolnim rezačima. Naime, izrezivanje otisnutih proizvoda u grafičkoj je proizvodnji jednako važno kao i tisak, posebice ako znamo da svaki medij i svaka aplikacija ima svoje posebnosti i zahtjeve. Donosimo pregled rezača dostupnih u našoj regiji.

Što se noviteta tiče, između ostalog predstavljamo novog člana Ricoh DTG obitelji – Ri2000, zatim Canon produkcijski digitalni stroj za tisak iz arka –  imagePRESS C10010VP, šest novih, unaprijeđenih Scodix modela za digitalnu doradu, novo pojačanje u portfelju tvrtke Radin – stolni UV pisač GunsJet,…a ima toga još!

Od ostalih zanimljivosti još ćemo izdvojiti instalaciju stroja HP Stitch S300 u tvrtki Forma Purus te najavu tvrtke Konica Minolta čiji ćete virtualni showroom uskoro moći posjetiti!

Ako još niste, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Ostanite odgovorni i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content