Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi broj Print Magazina donosi….

Na vaše adrese uskoro stiže peti ovogodišnji broj Print Magazina pun zanimljivih, korisnih i informativnih članaka!

Na samom početku očekuje vas detaljan izveštaj sa sajma Print 21, kome smo zasluženo posvetili desetak stranica. Saznaćete, što kroz tekst, što kroz galeriju fotografija ko je sve izlagao, šta je predstavljeno, kakvi su utisci i zašto su manji, usko specijalizovani sajmovi pun pogodak kada je grafička branša u pitanju.

U temi broja pišemo o stonim rezačima. Naime, izrezivanje odštampanih proizvoda u grafičkoj proizvodnji je jednako važno kao i štampa, posebno ako znamo da svaki medij i svaka aplikacija imaju svoje posebnosti i zahteve. Donosimo pregled rezača dostupnih u našem regionu.

Što se tiče novosti, između ostalog predstavljamo novog člana Ricoh DTG porodice – Ri2000, zatim Canon produkcijski digitalni štampač za štampu iz tabaka –  imagePRESS C10010VP, šest novih, unapređenih Scodix modela za digitalnu doradu, novo pojačanje u portfoliju kompanije Radin –UV štampač GunsJet,…a ima toga još!

Od ostalih zanimljivosti još ćemo izdvojiti instalaciju mašine HP Stitch S300 u kompaniji Forma Purus i najavu kompanije Konica Minolta čiji ćete virtuelni showroom uskoro moći da posetite!

Ako još niste, besplatno se prijavite za dobijanje Print Magazina, ali i za nedeljne Print Magazin newslettere koji donose novosti iz regiona i sveta.

Ostanite odgovorni i uživajte u čitanju!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content