PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi broj Print Magazina dostupan i u online izdanju!

Tiskano izdanje četvrtog ovogodišnjeg broja Print Magazina već je stiglo do pretplatnika. Od danas ga možete pronaći i u online obliku.

Posljednji broj tiskanog izdanja časopisa Print Magazina dostupan je u online varijanti koja je objavljena na našoj web stranici. Online izdanje Print Magazina identično je kao i tiskano, a razlika je u tome što su oglašivačke stranice interaktivne. Tako će vas jedan klik mišem odvesti na web stranicu oglašivača! Idealno za sve ljubitelje online okretanja stranica!

U novom broju Print Magazina najavljujemo povratak događanja uživo. Do kraja godine, ako sve bude u redu, očekuju vas sajam FESPA Sign&Expo u Amsterdamu te konferencija Print 4.0 u Zagrebu. Nadamo se da ćemo se sresti barem na jednom od ovih evenata.

U temi broja pišemo o specijalnim efektima u tisku zahvaljujući kojima proizvodi dobivaju dašak luksuznosti i isticanje među konkurencijom. Donosimo pregled najčešće korištenih specijalnih efekata, njihove prednosti i karakteristike te tehnologije dostupne u ovom segmentu. Posjetili smo i dvije tiskare, jednu u Sloveniji, Copigraf Faganelj te Prime Rate u Mađarskoj i čuli što su njihovu poslovanju donijeli specijalni efekti.

Dosta stranica u ovom broju imaju teme vezane uz softverska rješenja u grafičkoj industriji. A što se tehnoloških rješenja tiče, između ostalog, predstavljamo Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090 seriju te Fujifilm Acuity Ultra R2 pisač ultra wide formata.  

U svakom slučaju novi broj donosi puno korisnih i zanimljivih tema!

Ako preferirate časopis držati u rukama, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za tjedne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svjetske novosti.

Klik ovdje vodi vas na online izdanje Print Magazina!
Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content