PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi broj Print Magazina dostupan i u online izdanju!

Štampano izdanje četvrtog ovogodišnjeg broja Print Magazina već je stiglo do pretplatnika. Od danas ga možete pronaći i  online.

Poslednji broj štampanog izdanja časopisa Print Magazina dostupan je u online varijanti koja je objavljena na našoj web stranici. Online izdanje Print Magazina identično je kao i štampano, a razlika je u tome što su oglašivačke stranice interaktivne. Tako će vas jedan klik mišem odvesti na web stranicu oglašivača! Idealno za sve ljubitelje online okretanja stranica!

U novom broju Print Magazina najavljujemo povratak događanja uživo. Do kraja godine, ako sve bude u redu, očekuju vas sajam FESPA Sign&Expo u Amsterdamu i konferencija Print 4.0 u Zagrebu. Nadamo se da ćemo se sresti barem na jednom od ovih događaja.

U temi broja pišemo o specijalnim efektima u štampi zahvaljujući kojima proizvodi dobijaju dašak luksuza i isticanje među konkurencijom. Donosimo pregled najčešće korišćenih specijalnih efekata, njihove prednosti i karakteristike, kao i tehnologije dostupne u ovom segmentu. Posetili smo i dve štamparije, jednu u Sloveniji, Copigraf Faganelj i Prime Rate u Mađarskoj i čuli šta su njihovom poslovanju doneli specijalni efekti.

Dosta stranica u ovom broju ima teme vezane za softverska rešenja u grafičkoj industriji. A što se tehnoloških rešenja tiče, između ostalog, predstavljamo Konica Minolta AccurioPress C7100/C7090 seriju te Fujifilm Acuity Ultra R2 štampač ultra wide formata.  

U svakom slučaju, novi broj donosi puno korisnih i zanimljivih tema!

Ako više volite da časopis držite u rukama, besplatno se prijavite za primanje Print Magazina, ali i za nedeljne Print Magazin newslettere koji donose regionalne i svetske novosti.

Klik ovde vodi vas na online izdanje Print Magazina!
Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content