PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Jeste li upoznali novi Canon UVgel roll-to-roll pisač Colorado 1630?

Posljednji novitet u Canonovu portfelju je 1.6 metarski roll-to-roll pisač velikog formata, temeljen na jedinstvenoj UVgel tehnologiji – Colorado 1630.

Riječ je o industrijskom pisaču koji predstavlja pametno ulaganje za sve tvrtke aktivne na tržištu velikih formata. Konstruiran za trajnost, pouzdanost i stabilnost, osnovni model Colorado 1630 može se konfigurirati u skladu s jedinstvenim potrebama svakog korisnika. To uključuje dodavanje modularnih mogućnosti kao što su FLXfinish, druga rola medija i jednostavan obostrani tisak.

Colorado 1630 namijenjen je proizvođačima reklamnih panoa, PSP-ovima i internim odjelima za tisak. Nudi superiornu kvalitetu tiska rezolucije 1800 dpi-a te vrlo trajne otiska bez mirisa koji se trenutačno suše na gotovo svim medijima. U najbržem načinu rada  za primjene kao što su vanjski natpisi i billboardi Colorado 1630 postiže maksimalnu brzinu od 111 m²/h. Čak i u načinu rada visoke kvalitete nudi fantastičnu brzinu od 29 m²/h.

Smanjeni troškovi i kontinuirana proizvodnja

Novi model nudi iste značajke visoke produktivnosti, kvalitetu ispisa i svestranost medija kao i veći brat, model Colorado 1650. Koristeći Canonove jedinstvene UVgel 460 boje, poznate s modela Colorado 1650, 1630 proizvodi superoštre otiske s velikim rasponom boja. Iznimno je pouzdan i lagan za korištenje.

Canon_Colorado_1630

Troškovi rada također su smanjeni  zahvaljujući učinkovitosti zbog koje je smanjena količina otpada i 40 % manja potrošnja boje u usporedbi s drugim tehnologijama.

Korisnici će također osjetiti prednosti neprekidne proizvodnje uz zamjenu boje u hodu koja, u kombinaciji s nenadmašnim značajkama automatizacije, na minimum svodi vrijeme provedeno u zastoju. Uz to, dostupna je i Canonova aplikacija Remote Control za nadzor svih Colorado strojeva.  Ona korisnicima omogućuje i daljinsku provjeru statusa stroja, što pomaže u nadzoru korištenja 24/7.  

Modularne mogućnosti

Modularna arhitektura  stroja omogućuje korisnicima da počnu s osnovnim modelom i ovisno o poslovnim potrebama naknadno biraju neki od dodatnih modula. Primjerice, ako je stroj instaliran s jednom rolom, a postoje zahtjevi za većim dužinama ispisa, lako se može dodati druga rola kao opcija.

Uvođenje modela Colorado 1630 dolazi kao proširenje postojeće linije roll-to-roll strojeva s UVgel tehnologijom. Osim modela 1630, portfelj proizvoda obuhvaća Colorado 1640/1650 za korisnike koji ispisuju veće količine.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content