PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi član Canon UVgel porodice – roll-to-roll štampač Colorado 1630

Poslednja novost u Canon portfoliju je 1,6 metarski roll-to-roll štampač velikog formata, zasnovan na jedinstvenoj UVgel tehnologiji – Colorado 1630.

Reč je o industrijskom štampaču koji predstavlja pametno ulaganje za sve kompanije aktivne na tržištu velikih formata. Konstruisan za trajnost, pouzdanost i stabilnost, osnovni model Colorado 1630 može da se konfiguriše u skladu s jedinstvenim potrebama svakog korisnika. To uključuje dodavanje modularnih mogućnosti kao što su FLXfinish, druga rolna medija i jednostavna dvostrana štampa.

Colorado 1630 je namenjen proizvođačima reklamnih panoa, PSP-ovima i internim sektorima za štampu. Nudi superioran kvalitet štampe rezolucije 1800 dpi i vrlo trajne otiska bez mirisa koji se trenutno suše na gotovo svim medijima. U najbržem načinu rada za primene kao što su spoljni natpisi i billbordi, Colorado 1630 postiže maksimalnu brzinu od 111 m²/h. Čak i u načinu rada visokog kvaliteta nudi fantastičnu brzinu od 29 m²/h.

Smanjeni troškovi i kontinuirana proizvodnja

Novi model nudi iste karakteristike visoke produktivnosti, kvalitet štampe i svestranost medija kao i veći brat, model Colorado 1650. Koristeći Canon-ove jedinstvene boje UVgel 460, poznate s modela Colorado 1650, 1630 proizvodi superoštre otiske s velikim rasponom boja. Izuzetno je pouzdan i lak za korišćenje.

Troškovi rada takođe su smanjeni zahvaljujući efikasnosti zbog koje je smanjena količina otpada i 40 % manja potrošnja boje u poređenju i s drugim tehnologijama.

Korisnici će takođe osetiti prednosti neprekidne proizvodnje uz zamenu boje u hodu koja, u kombinaciji s nenadmašnim funkcijama automatizacije na minimum skraćuje vreme provedeno u zastoju. Uz to, dostupna je i Canon aplikacija Remote Control za nadzor svih Colorado mašina. Ona korisnicima omogućava i daljinsku proveru statusa mašina, što pomaže u nadzoru korišćenja 24/7.  

Modularne mogućnosti

Modularna arhitektura mašine omogućava korisnicima da počnu s osnovnim modelom i u zavisnosti od poslovnih potreba naknadno biraju neki od dodatnih modula. Na primer, ako je štampač instaliran s jednom rolnom, a postoje zahtevi za većim dužinama štampe, lako se može dodati druga rolna kao opcija.

Uvođenje modela Colorado 1630 dolazi kao proširenje postojeće linije roll-to-roll štampača s tehnologijom UVgel. Osim modela 1630, portfolio proizvoda obuhvata Colorado 1640/1650 za korisnike koji štampaju veće količine.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content