Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi imagePRESS C10010VP dobio FOGRA akreditaciju najvišeg standarda „A“

Fogra je međunarodno priznat nezavisni institut za djelatnosti dizajna i tiska koji certificira tehnologiju u vezi s preciznošću boja. Ponuđen je objektivni test za standarde kvalitete u branši i on omogućuje dobavljačima i davateljima usluga tiska procjenu sposobnosti svih digitalnih tiskarskih strojeva koji se strogo testiraju u kontroliranom okruženju.

Fogrina procjena i akreditacija omogućuje uspoređivanje digitalnih tiskarskih strojeva prema raznim kriterijima kao što su precizna reprodukcija boja i dosljednost između više prolaza. To je važno znajući da se u nedavnom ispitivanju u regiji EMEA koje je naručio Canon (Insight 2020 – Creating Customer Value (Stvaranje vrijednosti za kupce)) pokazalo da čak 79% kupaca usluga tiska daje kvaliteti vrlo visok prioritet.

Novi uređaj imagePRESS C10010VP, koji je Canon predstavio 1. rujna ove godine, najnoviji je model u liniji imagePRESS koji je dobio certifikat Fogra PSD (Process Standard Digital) i time se uskladio sa standardom Fogra51. To znači da su svi aktualni modeli imagePRESS dobili Fogrinu akreditaciju najveće moguće kvalitete ispisa – razreda A, i to u svim kombinacijama papira i kontrolera uređaja.

Tako davatelji usluga tiska mogu znati da kupujući uređaj imagePRESS mogu sami dobiti Fogrinu akreditaciju, a ona može predstavljati važnu konkurentsku prednost u osvajanju novih poslova i zadržavanju kupaca.

Da biste saznali više o Fogrinoj akreditaciji i kako ona može pomoći vašem poslovanju ako ste interni davatelj usluga tiska u svojoj tvrtci, komercijalni davatelj usluga tiska, agencija za dizajn, član kreativnog odjela ili ste odgovorni za kupnju tiskarskih proizvoda i usluga – obratite se svom lokalnom Canonovom timu koji će vas rado dodatno informirati i usmjeriti.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content