Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi ImagePRESS C10010VP dobio Fogra akreditaciju najvišeg standarda „A“

Fogra je međunarodno priznat nezavisni institut za delatnosti dizajna i štampe koji sertifikuje tehnologiju u vezi sa preciznošću boja. Ponuđen je objektivni test za standarde kvaliteta u branši i on omogućava dobavljačima i pružaocima usluga štampe procenu sposobnosti svih digitalnih štamparskih sistema koji se strogo testiraju u kontrolisanom okruženju.

Procena i akreditacija kompanije Fogra omogućava upoređivanje digitalnih štamparskih sistema prema raznim kriterijima kao što su precizna reprodukcija boja i doslednost između više prolaza. To je važno s obzirom na to da se u nedavnom ispitivanju u regiji EMEA koje je naručio Canon (Insight 2020 – Creating Customer Value (Stvaranje vrednosti za kupce)) pokazalo da čak 79% kupaca usluga štampe značajan prioritet daje kvalitetu.

Novi uređaj imagePRESS C10010VP koji je Canon predstavio 1. septembra ove godine, najnoviji je model u liniji imagePRESS koji je dobio sertifikat Fogra PSD (Process Standard Digital) i time se uskladio sa standardom Fogra51. To znači da su svi aktuelni modeli imagePRESS dobili Fogra akreditaciju najvećeg mogućeg kvaliteta štampe – razreda A, i to u svim kombinacijama papira i kontrolera uređaja.

Na ovaj način,  pružaoci usluga štampe mogu da znaju da kupovinom uređaja imagePRESS mogu sami da dobiju Fogra akreditaciju, a ona može da predstavlja važnu konkurentsku prednost u osvajanju novih poslova i zadržavanju kupaca.

Da biste saznali više o akreditaciji kompanije Fogra i kako ona može da pomogne vašem poslovanju ako ste interni pružalac usluga štampe u svojoj kompaniji, komercijalni pružalac usluga štampe, agencija za dizajn, član kreativnog odseka ili ste odgovorni za kupovinu štamparskih proizvoda i usluga – obratite se svom lokalnom Canon timu koji će vas rado dodatno informisati i usmeriti.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content