Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi ImagePRESS C10010VP dobio Fogra akreditaciju najvišeg standarda „A“

Fogra je međunarodno priznat nezavisni institut za delatnosti dizajna i štampe koji sertifikuje tehnologiju u vezi sa preciznošću boja. Ponuđen je objektivni test za standarde kvaliteta u branši i on omogućava dobavljačima i pružaocima usluga štampe procenu sposobnosti svih digitalnih štamparskih sistema koji se strogo testiraju u kontrolisanom okruženju.

Procena i akreditacija kompanije Fogra omogućava upoređivanje digitalnih štamparskih sistema prema raznim kriterijima kao što su precizna reprodukcija boja i doslednost između više prolaza. To je važno s obzirom na to da se u nedavnom ispitivanju u regiji EMEA koje je naručio Canon (Insight 2020 – Creating Customer Value (Stvaranje vrednosti za kupce)) pokazalo da čak 79% kupaca usluga štampe značajan prioritet daje kvalitetu.

Novi uređaj imagePRESS C10010VP koji je Canon predstavio 1. septembra ove godine, najnoviji je model u liniji imagePRESS koji je dobio sertifikat Fogra PSD (Process Standard Digital) i time se uskladio sa standardom Fogra51. To znači da su svi aktuelni modeli imagePRESS dobili Fogra akreditaciju najvećeg mogućeg kvaliteta štampe – razreda A, i to u svim kombinacijama papira i kontrolera uređaja.

Na ovaj način,  pružaoci usluga štampe mogu da znaju da kupovinom uređaja imagePRESS mogu sami da dobiju Fogra akreditaciju, a ona može da predstavlja važnu konkurentsku prednost u osvajanju novih poslova i zadržavanju kupaca.

Da biste saznali više o akreditaciji kompanije Fogra i kako ona može da pomogne vašem poslovanju ako ste interni pružalac usluga štampe u svojoj kompaniji, komercijalni pružalac usluga štampe, agencija za dizajn, član kreativnog odseka ili ste odgovorni za kupovinu štamparskih proizvoda i usluga – obratite se svom lokalnom Canon timu koji će vas rado dodatno informisati i usmeriti.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content