Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi održivi materijali za vinske etikete iz Avery Dennisona

Avery Dennison, čiji je zastupnik u Hrvatskoj tvrtka Radin-Grafika, predstavio je, za sada doduše samo na američkom tržištu, šest novih proizvoda/materijala unutar svoje palete Wine & Spirits, dizajniranih kako bi pomogli vinarima da ispričaju jedinstvenu priču svog branda.

“Tehnologija proizvodnje etiketa danas više nego ikada mora raditi za vinare i trgovce, a nove kolekcije Avery Dennison donose puno više od samog isticanja boce na polici“, kažu u Avery Dennisonu.

Novi materijali iz ponude Avery Dennisona jedinstveni su po tome što ne samo da pružaju doživljaj vrhunskog izgleda, dorade i privlačnosti na policama, nego su proizvedeni i od održivih materijala, što zahtijeva sve više i više potrošača.

Šest novih vrhunskih materijala izrađeno je od obnovljivih materijala, a uključuju tri materijala na bazi pamuka i tri materijala proizvedena s organskim i recikliranim sadržajem.  Tri materijala na bazi pamuka (dio su Avery Dennison Sensorial kolekcije – linije materijala koji su izrazito taktilni, mekani  i daju  luksuzan osjećaj i teksturu). savršeni su za različite efekte završne obrade, uključujući reljefe i nanos folije. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content