PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Novi održivi materijali za vinske etikete iz kompanije Avery Dennison

Kompanija Avery Dennison, čiji je zastupnik u Hrvatskoj kompanija Radin-Grafika, predstavila je, za sada doduše samo na američkom tržištu, šest novih materijala unutar svoje kolekcije Wine&Spirits, dizajniranih kako bi pomogli vinarima da ispričaju jedinstvenu priču svog brenda.

„Tehnologija proizvodnje etiketa danas više nego ikada mora raditi za vinare i trgovce, a nove kolekcije Avery Dennison donose puno više od samog isticanja boce na polici“, kažu u kompaniji Avery Dennison.

Novi materijali iz ponude kompanije Avery Dennison jedinstveni su po tome što ne samo da pružaju doživljaj vrhunskog izgleda, dorade i privlačnosti na policama, nego su proizvedeni i od održivih materijala, što zahteva sve većeg broja potrošača. Šest novih vrhunskih materijala izrađeno je od obnovljivih materijala, a uključuju tri materijala na bazi pamuka i tri materijala proizvedena s organskim i recikliranim sadržajem. Tri materijala na bazi pamuka (deo su Avery Dennison Sensorial kolekcije – linije materijala koji su izrazito taktilni, mekani  i daju  luksuzan osećaj i teksturu). savršeni su za različite efekte završne obrade, uključujući reljefe i transfer folije. 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content