PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi portfelj HP Indigo-a za industriju ambalaže i etiketa

HP Inc. predstavio je potpuno novi portfelj HP Indigo strojeva dizajniranih za bržu digitalnu transformaciju tiska, namijenjenih za digitalni tisak etiketa i ambalaže. HP Indigo nudi tiskarima široki portfelj strojeva koji im zajedno s novim bojama i workflow rješenjima omogućuje da učinkovito isporučuju raznolike narudžbe za ispis na zahtjev s malo otpada.

U velikom iskoraku ka proširenju pretvorbe iz analognog u digitalno, HP je najavio HP Indigo V12 digitalni stroj, ujedno i prvi HP Indigo napravljen na HP Indigo LEPX arhitekturi nove generacije. Prva Serija 6, platforma koja obuhvaća narrow-web strojeve za tisak etiketa, pruža prepoznatljivu Indigo kvalitetu uz znatno veće brzine. Kao rezultat toga, HP Indigo V12 može ispisivati ​​jednako brzo kao i analogni stroj s većom okretnošću proizvodnje, redefinirajući tako digitalni tisak etiketa.

Portfelj novih strojeva koji je trebao biti pokazan na drupi također obuhvaća i nove narrow-web modele, HP Indigo 6K i HP Indigo 8K za digitalni tisak etiketa, HP Indigo 25K za fleksibilnu ambalažu i etikete, HP Indigo 35K za arak te rola- B1 arak HP Indigo 90K za karton.  Paketi s različitim opcijama nadogradnje omogućit će postojećim korisnicima da iskoriste nove značajke i mogućnosti.

“Tržište digitalnog tiska etiketa i ambalaže stalno raste i razvija se jer tiskari sve više pokušavaju  podržati potrebe tržišta za proizvodnjom na zahtjev, raznolikošću, prilagođenim proizvodima, uz tisak sa smanjenim otpadom. Proizvođači etiketa i ambalaže koji koriste HP Indigo povećavaju svoj volumen četiri puta brže od tržišta i kontinuirano stvaraju nove mogućnosti. Novo predstavljeni portfelj strojeva za tisak etiketa i ambalaže svojevrsni je vodič  za kupce kako da stvore tvornicu digitalnog tiska kako bi mogli ostati ispred krivulje rasta te brže isporučiti širi spektar poslova, uz manje radne snage, a pritom misleći na zaštitu okoliša.“ rekao je Alon Bar-Shany, generalni direktor HP Indigo-a, dodajući da je od drupe 2016 diljem svijeta instalirano više od 1000 HP Indigo strojeva za tisak etiketa i ambalaže.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content