Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novi portfolio HP Indigo štampača za industriju ambalaže i etiketa

HP Inc. predstavio je potpuno novi portfolio HP Indigo štampača dizajniranih za bržu digitalnu transformaciju štampe, namenjenih za digitalnu štampu etiketa i ambalaže. HP Indigo nudi štamparima širok asortiman štampača koji im zajedno s novim bojama i workflow rešenjima omogućava da efikasno odgovore na raznovrsne zahteve za štampu, uz minimalni otpadni materijal.

U značajnom periodu prelaska iz analognog u digitalno, HP je najavio HP Indigo V12 digitalni štampač, ujedno i prvi HP Indigo napravljen na HP Indigo LEPX arhitekturi nove generacije. Prva Serija 6, platforma koja obuhvata narrow-web štampače za štampu etiketa, pruža prepoznatljivi Indigo kvalitet uz znatno veću brzinu. Kao rezultat toga, HP Indigo V12 može štampati ​​podjednako brzo kao i analogni štampač s većom proizvodnom okretnošću, redefinišući na taj način digitalnu štampu etiketa.

Asortiman novih štampača koji je trebalo da bude prikazan na drupi obuhvata takođe i nove narrow-web modele, HP Indigo 6K i HP Indigo 8K za digitalnu štampu etiketa, HP Indigo 25K za fleksibilnu ambalažu i etikete, HP Indigo 35K za tabak i rolne, i HP Indigo 90K za karton – B1 tabak.  Paketi sa različitim opcijama nadogradnje omogućiće postojećim korisnicima da iskoriste prednosti novih funkcija.

„Tržište digitalne štampe etiketa i ambalaže stalno raste i razvija se jer štampari proizvodnjom na zahtev, raznolikošću i personalizovanim proizvodima sve više pokušavaju podržati potrebe tržišta, uz štampu sa smanjenim otpadom. Proizvođači etiketa i ambalaže koji koriste HP Indigo uvećavaju svoj volumen četiri puta brže od tržišta i kontinuirano stvaraju nove mogućnosti. Novo predstavljeni asortiman štampača za etikete i ambalaže svojevrsni je vodič  za kupce kako da stvore fabriku digitalne štampe da bi mogli ostati ispred krive rasta i brže odgovoriti na zahteve, uz manje angažovanje radne snage, a pazeći pritom na zaštitu okoline.“ rekao je Alon Bar-Shany, generalni direktor HP Indigo-a, dodajući da je od drupe 2016 širom sveta instalirano više od 1000 HP Indigo štampača za etikete i ambalažu.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content