PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo certificirano partnerstvo između Kodaka i Dataline Solutions

Kodak i Dataline Solutions upravo su sklopili certificirano partnerstvo radi unaprjeđenja integracije procesa i umrežavanja između upravljačkih informacijskih sustava (MIS ili ERP sustavi) i procesa digitalne proizvodnje u industriji tiska.

Dataline razvija i nudi MultiPress MIS softver za pružatelje usluga ispisa svih veličina i djeluje u svim segmentima grafičke industrije. Kao uvjet cjelovitog automatskog rada, pisačima je potrebna integracija visokih performansi između njihovog informacijskog sustava za upravljanje i procesa rada. Učinkovita dvosmjerna integracija MultiPress-a s vodećim tržišnim procesom KODAK PRINERGY postignuta je korištenjem KODAK PRINERGY Business Link Softvera i dodatnim razvojnim integracijama Kodaka i Datalinea, a sve se temelji na otvorenim standardima. To omogućava besprijekorno povezivanje s aplikacijama trećih strana i olakšava buduća proširenja sustava.

Kupci obiju tvrtki mogu profitirati od neometanog, automatiziranog i transparentnog protoka podataka i informacija između poslovne i administrativne razine i proizvodnje. Zahvaljujući točnim podacima o narudžbi i uputama primljenim iz MIS-a, datoteke poslova automatski se ispravno obrađuju u PRINERGY Workflow okruženju bez daljnje intervencije operatera. Poslovi se mogu usmjeravati kroz proizvodnju s automatizacijom do kraja i maksimalnom učinkovitošću – do konačnog izlaza, bilo na pločama ili digitalno.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content