Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo sertifikovano partnerstvo između kompanija Kodak i Dataline Solutions

Kodak i Dataline Solutions upravo su sklopili sertifikovano partnerstvo radi unapređenja integracije procesa i umrežavanja između upravljačkih informacionih sistema (MIS ili ERP sistemi) i procesa digitalne proizvodnje u industriji štampe.

Dataline razvija i nudi MultiPress MIS softver za pružaoce usluga štampe svih veličina i deluje u svim segmentima grafičke industrije. Kao uslov celovitog automatskog rada, štampačima je potrebna visoka integracija između njihovog upravljačkog informacionog sistema i procesa rada. Efikasna dvosmerna integracija MultiPress-a sa vodećim procesom KODAK PRINERGY postignuta je korišćenjem KODAK PRINERGY Business Link Softvera i dodatnim razvojnim integracijama kompanija Kodak i Dataline, a sve se zasniva na otvorenim standardima. To omogućava besprekorno povezivanje s aplikacijama drugih proizvođača i olakšava buduća proširenja sistema.

Klijenti obe kompanije mogu imati koristi od nesmetanog, automatizovanog i transparentnog protoka podataka i informacija između poslovnog i administrativnog nivoa i proizvodnje. Zahvaljujući tačnim podacima o narudžbi i uputstvima primljenim iz MIS-a, datoteke poslova se automatski ispravno obrađuju u PRINERGY Workflow okruženju bez dalje intervencije operatera. Poslovi se mogu usmeriti kroz proizvodnju sa automatizacijom do kompletiranja i maksimalne efikasnosti – do konačnog rezultata, bilo na pločama ili digitalno.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content