PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo pojačanje u Ricoh DTG portfelju – Ri 2000

Tvrtka Ricoh nedavno je svoj porftelj DTG pisača obogatila još jednim modelom – predstavljen je Ricoh Ri 2000. Ri 2000 nadogradnja je modela Ri 1000 te je sustav baziran na istoj platformi s nekoliko novih karakteristika kao što su pojednostavljeno održavanje automatiziranim čišćenjem, inovativni mehanizam za čišćenje glava te širok gamut boja i razlučivost slike do 1200 dpi-a.

Uz dosadašnje mogućnosti ispisa na majicama, platnenim torbama i čarapama sada ima prošireni raspon ispisa na platnene cipele, kape te na majice dugih rukava, a podržava i ispis na platnene zaštitne maske za lice te zaštitne prsluke pomoću fleksibilnog mehanizma za automatsko podešavanje visine stola.

Ri 2000 odgovara na zahtjeve modernih print studija, tiskara i web-shopova koji imaju potrebe za tiskom većih količina promotivnih i personaliziranih artikala. Svojom brzinom, kvalitetom ispisa i jednostavnošću omogućuje korištenje kod klijenata koji imaju potrebu za brzim ispisom i isporukom robe u kratkom vremenu.

Stroj je predstavljen polovinom devetog mjeseca u Londonu, a na području EMEA regije može ga se očekivati krajem 2020. ili početkom 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content