Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo pojačanje u Ricoh DTG portfelju – Ri 2000

Tvrtka Ricoh nedavno je svoj porftelj DTG pisača obogatila još jednim modelom – predstavljen je Ricoh Ri 2000. Ri 2000 nadogradnja je modela Ri 1000 te je sustav baziran na istoj platformi s nekoliko novih karakteristika kao što su pojednostavljeno održavanje automatiziranim čišćenjem, inovativni mehanizam za čišćenje glava te širok gamut boja i razlučivost slike do 1200 dpi-a.

Uz dosadašnje mogućnosti ispisa na majicama, platnenim torbama i čarapama sada ima prošireni raspon ispisa na platnene cipele, kape te na majice dugih rukava, a podržava i ispis na platnene zaštitne maske za lice te zaštitne prsluke pomoću fleksibilnog mehanizma za automatsko podešavanje visine stola.

Ri 2000 odgovara na zahtjeve modernih print studija, tiskara i web-shopova koji imaju potrebe za tiskom većih količina promotivnih i personaliziranih artikala. Svojom brzinom, kvalitetom ispisa i jednostavnošću omogućuje korištenje kod klijenata koji imaju potrebu za brzim ispisom i isporukom robe u kratkom vremenu.

Stroj je predstavljen polovinom devetog mjeseca u Londonu, a na području EMEA regije može ga se očekivati krajem 2020. ili početkom 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content