Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novo pojačanje u Ricoh DTG portfoliju – RI 2000

Kompanija Ricoh nedavno je svoj portfolio DTG štampača obogatila još jednim modelom – predstavljen je Ricoh Ri 2000. Ri 2000 je nadgradnja modela Ri 1000, pa se sistem bazira na istoj platformi, sa nekoliko novih karakteristika kao što su pojednostavljeno održavanje automatizovanim čišćenjem, inovativni mehanizam za čišćenje glava i širok raspon boja i rezolucija slike do 1200 dpi.

Uz dosadašnje mogućnosti štampe na majcama, platnenim torbama i čarapama, sada ima prošireni raspon štampe na platnene cipele, kape i na majce dugih rukava, a podržava i štampu na platnene zaštitne maske za lice i zaštitne prsluke pomoću fleksibilnog mehanizma za automatsko podešavanje visine stola.

Ri 2000 odgovara na zahteve modernih print studija, štamparija i web shop-ova koji imaju potrebe za štampom većih količina promotivnih i personalizovanih artikala. Svojom brzinom, kvalitetom štampe i jednostavnošću, idealan je za klijente koji imaju potrebu za brzom štampom i isporukom robe u kratkom vremenskom roku.

Štampač je predstavljen sredinom devetog meseca u Londonu, a na području EMEA regije može se očekivati krajem 2020. ili početkom 2021. godine.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content