Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novosti iz “kuhinje” Nanodiy-a

Koprivnički Nanodiy je svojim novim proizvodom, Nanodiy Dark tehnologijom tiska ušao u tržište tiska tamnih majica, zonu u kojoj su donedavno vladali T-shirt pisači i tehnologija termotrasfera bijelog tonera.

Cijena investicije u Nanodiy Dark tehnologiju je nekoliko puta niža u odnosu na druge navedene tehnologije. Potrošnja energije je niža kod Nanodiy tehnologije jer je bazirana na ink jet pisačima koji su također vrlo mali potrošači energije. Kako su ink jet boje otporne na jaka istezanja i podnose elastičnost otiska, proizvodi napravljeni Nanodiy Dark tehnologijom imaju nekoliko puta veću elastičnost od elastičnosti termotransfera tonera. Majice otisnute Nanodiy tehnologijom su mekše i otisak je prirodniji. Također, proces tiska Nanodiy tehnologijom je vrlo jednostavan, a priprema za rad s transfer ink jet bojama se vrši na sobnoj temperaturi i opasnost od povreda operatera je minimalizirana.

Ekskluzivnu prezentaciju Nanodiy Dark tehnologije moći ćete vidjeti na sajmu Grafima u Beogradu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content