PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Novosti iz „kuhinje” kompanije Nanodiy

Kompanija Nanodiy iz Koprivnice je svojim novim proizvodom, Nanodiy Dark tehnologijom štampe ušao u tržište štampe tamnih majica, zonu u kojoj su donedavno vladali T-shirt štampači i tehnologija termotransfera belog tonera.

Cena investicije u Nanodiy Dark tehnologiju je nekoliko puta niža u odnosu na druge navedene tehnologije. Potrošnja energije je niža kod Nanodiy tehnologije jer je bazirana na inkjet štampačima koji su takođe vrlo mali potrošači energije. Kako su inkjet boje otporne na jaka istezanja i podnose elastičnost otiska, proizvodi napravljeni Nanodiy Dark tehnologijom imaju nekoliko puta veću elastičnost od elastičnosti termotransfera tonera. Majice odštampane Nanodiy tehnologijom su mekše i otisak je prirodniji. Takođe, proces štampe Nanodiy tehnologijom je vrlo jednostavan, a priprema za rad s transfer inkjet bojama se vrši na sobnoj temperaturi i opasnost od povreda operatera je minimalna.

Ekskluzivnu prezentaciju Nanodiy Dark tehnologije moći ćete da vidite na sajmu Grafima u Beogradu!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content