PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Novosti u portfelju Kodaka

S obzirom da je u 6. mjesecu trebala biti održana drupa 2020, mnogi proizvođači tehnologija koriste baš ovo vrijeme za predstavljanje najnovijih dostignuća iz svijeta grafike.

Predstavljajući nove proizvode, izvršni predsjednik i direktor CEB-a, Jim Continenza rekao je: „Dobrodošli u novi Kodak. Uzbuđen sam zbog toga kojim se smjerom kretala naša tvrtka zadnjih godinu i pol dana te do kuda smo došli”.

Continenza je također rekao da nakon prodaje svoje ambalažne industrije u travnju 2019., Kodak nikada nije bio u boljem financijskom položaju u posljednjih 20 godina.

“Tisak, folija i kemikalije su ono što Kodak radi, a u digitalnom sve to udvostručujemo”, izjavio je.

Najave proizvoda tvrtke Kodak uključuju novu verziju ploče Sonora, Sonora Xtra, dva nova Ctp osvjetljivača, ink jet tiskarski stroj velikih brzina Prosper Ultra 520 i ponovno pokretanje platforme strojeva za digitalni tisak Nexfinity.

Kodak je također, na postojećem zajedničkom ulaganju s Utecom, lansirao stroj Sapphire Evo W za tisak fleksibilne ambalaže do širine 1,25m, za koju Kodak tvrdi da može konkurirati bakrotisku i flexotisku za naklade do 20.000m².

Stroj koristi najnoviju Kodakovu tehnologiju kontinuiranog ink jet ispisa Ultrastream, uz ispis 600×1800 dpi-a i brzinu do 150m / min. Značajke uključuju opcije inline temeljnog premaza, fleksotisak bijele boje i doradno premazivanje.

„To je osam puta veća produktivnost od vodeće konkurencije“, izjavio je stariji potpredsjednik digitalnog tiska Randy Vandagriff, a u Kodaku tvrde da su troškovi proizvodnje upola manji od konkurencije što stvara više dobiti za tiskare.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content