Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

NVM i Liyu – premijerni nastup u velikom stilu

Tvrtka Liyu International prošle je godine obilježila 30 godina uspješnog poslovanja tijekom kojih je izgradila status dobavljača stabilnih, visokoučinkovitih i kvalitetnih rješenja usmjerenih na kupca. Bogati portfelj njihovih premium rješenja, s kojima posljednjih godina osvajaju tržišta zemalja regije, donosi tvrtka NVM Graphic Solutions.
Široki asortiman Liyu digitalnih rješenja za tisak velikog formata uključuje UV roll-to-roll printere, hibridne i flatbed printere te rješenja za tisak tekstila i ambalaže. Ponudu zaokružuju rezačima. Zahvaljujući tome u mogućnosti su ponuditi potpuno automatizirana rješenja za različite industrije.

Tvrtka NVM Graphic Solutions pobrinula se da u svom premijernom nastupu na nadolazećem sajmu Print21 u Zagrebu posjetiteljima omogući vidjeti Liyu printer i CNC rezač.
Na njihovu štandu očekuju vas:

  • Liyu Platinum EQ2 hibridni printer
  • Liyu X-line Q-Cut 2516 CNC rezač.

Kompletna rješenja

Platinum EQ2 UV LED hibridni printer definitivno će zbog svojih dimenzija biti najveći printer na sajmu Print21. Opremljen je Ricoh Gen6 glavama uz mogućnost ispisa na fleksibilnim i krutim materijalima. Zbog mogućnosti tiska na materijalima debljine do 50mm svoju primjenu pronalazi u različitim područjima (promotivna i industrija oglašavanja, proizvodnja namještaja, dekoracija…). Maksimalna širina ispisa je 2,05m. Brzina ovisi o konfiguraciji i modu printa te ide do impresivnih 200m2/h u maksimalnoj konfiguraciji. Vakuum sustav s četiri zone i dvije turbine osigurava da je materijal na kojem se tiska čvrsto pričvršćen. Zahvaljujući tome, moguće je napraviti i otiske foto kvalitete na različitim materijalima.

Što se CNC rezača tiče, X-line Q-Cut 2516 dio je X-line serije. Tu je seriju Liyu pokrenuo kako bi kupcima koji traže ekonomična rješenja omogućio adekvatan proizvod koji kvalitetom i učinkovitošću ne zaostaju za „starijom braćom“.
X-line Q-Cut 2516 ima dimenziju rezne površine 2.5×1.6m. Opremljen je s conveyor beltom i svim potrebnim alatima za signage industriju, kao što su V-cut, Kiss-cut, električni oscilirajući nož, Drag nož, Big alat te routerom za rezanje tvrdih materijala. Brzina rezanja može dosegnuti 1,5 m/s, dok je podržana visina materijala 45mm. Opremljen je visokopreciznom CCD kamerom što omogućuje automatsko pozicioniranje na svim vrstama materijala.

Best buy ekonomična i modularna rješenja

„S ovim proizvodima cilj je osigurati rješenja za male i srednje velike signage tiskare. No, iskustvo nam govori da su i mnoge velike tiskare u regiji odabrali ova ekonomična i modularna rješenja koja svojom produktivnošću nimalo ne zaostaju i za etabliranim brendovima na europskom tržištu. Dokaz tome je upravo zamjena starijih etabliranih tehnologija i brendova novima iz našeg portfelja. Kod plošnog cuttera kojeg predstavljamo situacija je čak i dodatno naklonjena manjim tiskarama. Naime, ovo ekonomično rješenje nudi apsolutno sve što jedan signage tiskara treba. Pravi ”all round igrač” za rezanje u maloj tiskari velikog formata.
Ukratko, Liyu svojom poslovnom politikom pokazuje da je u stanju napraviti ”best buy” proizvode, ali uz to i osluškivati svoju ”publiku” i odgovarati na zahtjeve tržišta. Daljnjim razvojem svakako na toj poziciji želi i ostati, kako u mid i high-end segmentu, tako i u pristupačnim i ekonomičnim rješenjima za svakoga“, komentirao nam je gosp. Hrvoje Javor, CEO.

Kako bi se uvjerili u mogućnosti i vidjeli otiske, iz NVM-a vas pozivaju da ih 17. i 18. 04. posjetite na sajmu Print21 u Zagrebu te iz prve ruke saznate više o Liyu rješenjima te ostalim brendovima koje zastupaju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content