PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

NVM i Liyu – premijerni nastup u velikom stilu

Kompanija Liyu International je prošle godine proslavila 30 godina uspešnog poslovanja, tokom kojih je izgradila status dobavljača stabilnih, visokih performansi i kvalitetnih rešenja orijentisanih na kupca. Bogat portfolio svojih premijum rešenja, sa kojima su poslednjih godina osvajali tržišta zemalja regiona, donosi kompanija NVM Graphic Solutions.

Širok spektar Liyu digitalnih rešenja za štampu velikog formata obuhvata UV roll-to-rollprintere, hibridne i flatbed printere, kao i rešenja za štampu na tekstilu i ambalaži. Ponudu zaokružuju rezačima. Zahvaljujući tome, oni su u mogućnosti da ponude potpuno automatizovana rešenja za različite industrije.
Kompanija NVM Graphic Solutions pobrinula se da u svom premijernom nastupu na predstojećem sajmu Print21 u Zagrebu, posetioci mogu da vide Liyu štampač i CNC rezač.
Na njihovom štandu čekaju vas:
• Liyu Platinum EQ2 hibridni printer
• Liyu X-line Q-Cut 2516 CNC rezač

Kompletna rešenja

Platinum EK2 UV LED hibridni štampač će zbog svojih dimenzija definitivno biti najveći štampač na sajmu Print21. Opremljen je Ricoh Gen6 glavama sa mogućnošću štampe na fleksibilnim i krutim materijalima. Zbog mogućnosti štampe na materijalima debljine do 50 mm, svoju primenu nalazi u raznim oblastima (promotivna i reklamna industrija, proizvodnja nameštaja, dekoracija…). Maksimalna širina štampe je 2,05 m. Brzina zavisi od konfiguracije i režima štampanja i ide do impresivnih 200m2/h u maksimalnoj konfiguraciji. Vakum sistem sa četiri zone i dve turbine obezbeđuje da materijal na kome se štampa bude čvrsto pričvršćen. Zahvaljujući tome, moguće je napraviti foto-kvalitetne otiske na različitim materijalima.

Što se CNC rezačatiče, X-line Q-Cut 2516 je deo X-line serije. Liyu je pokrenuo ovu seriju kako bi kupcima koji traže ekonomična rešenja obezbedio adekvatan proizvod koji po kvalitetu i efikasnosti ne zaostaje za svojom „starijom braćom“.
X-line Q-Cut 2516 imaju površinu rezanja od 2,5×1,6m. Opremljen je conveyor beltom i svim potrebnim alatima za industriju signalizacije, kao što su V-cut, Kiss-cut, električni oscilirajući nož, Drag nož, Big alat i glodalica za sečenje tvrdih materijala. Brzina sečenja može da dostigne 1,5 m/s, dok je visina podržanog materijala 45 mm. Opremljen je visokopreciznom CCD kamerom, koja omogućava automatsko pozicioniranje na svim vrstama materijala.

Najbolja ekonomična i modularna rešenja

„Sa ovim proizvodima cilj je da se obezbede rešenja za male i srednje štampače signalizacije. Međutim, iskustvo nam govori da su se i mnogi veliki štampari u regionu opredelili za ova ekonomična i modularna rešenja, koja po produktivnosti ne zaostaju za poznatim brendovima na evropskom tržištu. Dokaz za to je upravo zamena starijih, afirmisanih tehnologija i brendova novim iz našeg portfolija. Sa plošnim katerom koji predstavljamo situacija je još povoljnija za manje štampače. Naime, ovo ekonomično rešenje nudi apsolutno sve što je jednom štampaču reklamnih natpisa potrebno. Pravi ”all round igrač” za sečenje u maloj štampi velikog formata.
Ukratko, Liyu svojom poslovnom politikom pokazuje da je u stanju da pravi „best buy” proizvode, ali i da sluša svoju „publiku” i odgovori na zahteve tržišta. Daljim razvojem svakako želi da ostane na toj poziciji, kako u srednjem i visokom segmentu, tako iu pristupačnim i ekonomičnim rešenjima za svakoga“, prokomentarisao je g. Hrvoje Javor, generalni direktor.


Kako biste se uverili u mogućnosti i videli otiske, NVM vas poziva da ih posetite 17. i 18. aprila na sajmu Print21 u Zagrebu i iz prve ruke saznate nešto više o Liyu rešenjima i drugim brendovima koje predstavljaju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content