Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Od transfer folija, preko DTF-a i repromaterijala do vrhunske usluge – sve ima Witpac

Tvrtka Witpac SEE d.o.o. osnovana je 2018. godine kao podružnica i partnerska tvrtka Witpac Germany GmbH. S radom su počeli u Zagrebu u prostoru od oko 30m2. Danas posluju u Koprivnici gdje se na 120m2 prostire bogato opremljeni showroom te pogon za izradu marketinških materijala za interne potrebe.
Tvrtka Witpac u obiteljskom je vlasništvu. Njezin je osnivač gosp. Willem Klaas Rollfs of Roelofs koji i danas vodi tvrtku uz sina Davida koji preuzima sve veću odgovornost u upravljanju.

Witpac od 2015. godine kroz podružnice u Brazilu, SAD-u, Rusiji te brendove Nova Flex, Nova Fabric i zastupstvo za DTF Station danas djeluje globalno. Svoju bogatu ponudu redovito prezentira na renomiranim svjetskim sajmovima kao što su FESPA, Viscom, SGIA te regionalnim poput sajma Print21 i Grafima.
Posebno ističu svoje nastupe na sajmovima u Moskvi, Las Vegasu i Blumenau (Brazil). Kroz koje se, kažu, njihova globalna snaga iznova unaprjeđuje i potvrđuje.

DTF rješenja oduševila mogućnostima

Ove su godine na sajmu FESPA u Amsterdamu, uz novosti u termo transfer folijama, prezentirali i DTF ponudu s partnerskom tvrtkom Lopo (DTF station brend) iz Kine. Posebno dobar odaziv i povratne informacije, kažu nam, dobili su za novu ponudu UV DTF printera Aries 113 i Aries 124.
Širine su 30 i 60cm i imaju 2u1 mogućnost, odnosno tisak i laminaciju istodobno. Uz njih, predstavili su i ponudu DTF rješenja za tekstil od A4 do XL formata od 60cm Prestige serije te ostvarili jedan od zapaženijih nastupa na tom međunarodnom sajmu.

Prestige R2 Pro idealan je za tvrtke i print shopove koji nemaju puno prostora za manipulaciju, a rade više od 100 majica dnevno. Uz kompaktnost, krasi ga i brzina printa do maksimalno 33cm širine, pametno osmišljen dizajn koji omogućuje jednostavan pristup svim vitalnim dijelovima printera, što uvelike olakšava njegovo održavanje, tehnička izvrsnost u pogledu miješanja i cirkuliranja bijele boje, zaštita za sprečavanje udara printa glave, automatsko čišćenje sustava i alarm za dopunu boje.
Dolazi uz DigiRIP softver i dvije Epson i1600 print glave. Za roll-to-roll opciju potrebno je dodatno nabaviti Miro 13, powder shaker i pročišćivač dima.
Za naše tržište, uz R2, preporučuju i L2 Prestige printer širine 45cm, s Dual Epson i3200 print glavom. Od ostalih karakteristika tu je još i automatski ovlaživač print glave kao i senzor za sprječavanje udarca glave. Brzina ispisa je 6 prijelaza 5.5m2/sat, 8 prijelaza 4.5m2/sat.
Za one zahtjevnije u ponudi imaju i industrijsku XL seriju s dvije, tri i četiri Epson i3200 glave.

Folije posebnih ekspresija

Naravno, uz ponudu strojeva, Witpac nudi i cijelu paletu povezanih artikala. Od boja koje se proizvode u Koreji u suradnji s partnerskom firmom, preko praha i filma od 30 do 60cm širine do rezervnih dijelova. Posebno su ponosni na svoju super bijelu boju s kojom se dobivaju izvanredni otisci, a cjenovno je konkurentna na tržištu.

Što se tiče ponude termo transfer folija, ističu da se osjeti pad u području segmenta vezanog uz tisak, no kažu da primjećuju i “povratnike” s DTF-a-na ovu tehnologiju, posebice na flex folije.
„Smatramo da će kvalitetne folije uvijek imati svoje mjesto kao jedna od sigurnijih i jednostavnijih tehnologija izrade otisaka, osobito u sportskom segmentu. Iz tog razloga nudimo i posebne ekspresije za sve zahtjevnije tržište. Uz uvijek traženu premium seriju perivu do 90 stupnjeva i 1500 brzu 3/5sek. seriju, izdvojili bismo twill foliju, subli fabric, reflektivne folije s certifikatima, holografik te 3D i super elastičnu seriju“, kaže Nino Hat, direktor tvrtke Witpac SEE d.o.o.

Ponuda i pristup uvijek prilagođeni klijentima

Kada je u pitanju daljnja vizija Witpac grupe, može se svesti na nekoliko ključnih ciljeva. Uz stalno poboljšanje ponude, kvalitete te razvoj i konkurentnost, kupcima i partnerima žele pružiti kvalitetnu uslugu i tehničke i komercijalne prirode. Važno im je da svi oni znaju da u svakom trenutku u Witpacu imaju podršku i osobu kojoj se mogu javiti s tehničkim pitanjem, ali i za pravovremenu nabavku materijala.
S obzirom da su veleprodajno orijentirani, upravo kroz sudjelovanje na sajmovima diljem Europe i svijeta neposredno uviđaju potrebe klijenata te u skladu s tim unaprjeđuju svoj pristup i ponudu.

Iz Witpaca pozivaju da ih bez ikakve obveze posjetite u showroom-u u Koprivnici i pogledate prezentaciju njihove ponude. A oni već sada najavljuju novu, zanimljivu ponudu za jesen – DTF printer manjeg formata.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content