PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Od transfer folija, preko DTF-a i repromaterijala do vrhunske usluge – sve ima Witpac

Kompanija Witpac SEE d.o.o. osnovana je 2018. godine kao podružnica i partner kompanije Witpac Germany GmbH. Počeli su sa radom u Zagrebu na površini od oko 30m2. Danas posluju u Koprivnici, gde se nalazi bogato opremljen izložbeni prostor na 120m2 i pogon za proizvodnju marketinških materijala za interne potrebe.
Witpac je porodična kompanija. Njen osnivač je g. Vilem Klaas Rolfs of Roelofs, koji i danas vodi kompaniju sa svojim sinom Davidom, koji preuzima sve veću odgovornost u upravljanju.

Witpac posluje širom sveta od 2015. godine preko filijala u Brazilu, SAD, Rusiji i brendova Nova Flex, Nova Fabrici agencije DTF Station. Svoju bogatu ponudu redovno predstavlja na renomiranim svetskim sajmovima kao što su FESPA, Viscom, SGIA i regionalnim sajmovima kao što su Print21 i Grafima.
Posebno ističu nastupe na sajmovima u Moskvi, Las Vegasu i Blumenau (Brazil). Kroz to se, kažu, njihova globalna moć iznova i iznova unapređuje i potvrđuje.

DTF rešenja oduševila mogućnostima

Ove godine na sajmu FESPA u Amsterdamu, pored novina u termo transfer filmovima, predstavili su i DTF ponudu sa partnerskom kompanijom Lopo (brend DTF stanica) iz Kine. Rečeno nam je da su dobili posebno dobar odziv i povratnu informaciju za novu ponudu UV DTF štampača Aries 113 i Aries 124. Široki su 30 i 60 cm i imaju opciju 2-u-1, odnosno štampanje i laminaciju istovremeno. Uz njih, predstavili su i ponudu DTF rešenja za tekstil od A4 do XL formata serije Prestige 60 cm i napravili jedan od najzapaženijih nastupa na tom međunarodnom sajmu.

Prestige R2 Pro je idealan za kompanije i štamparije koje nemaju mnogo prostora za manipulaciju, a prave više od 100 majica dnevno. Pored kompaktnosti, odlikuje ga i brzina štampe do maksimalne širine od 33 cm, pametno osmišljen dizajn koji omogućava lak pristup svim vitalnim delovima štampača, što umnogome olakšava njegovo održavanje, tehnička izvrsnost u pogledu mešanja i cirkulacije belog mastila, zaštita za sprečavanje udara glave štampača, automatski sistem čišćenja i alarm za dopunu boje.
Dolazi sa DigiRIP softverom i dve Epson i1600 glave za štampanje. Za opciju roll-to-roll potrebno je dodatno kupiti Miro 13, powder shaker i prečistač dima.
Za naše tržište, pored R2, preporučuju i L2 Prestige štampač širine 45 cm, sa Dual Epson i3200 glavom za štampanje. Ostale karakteristike uključuju automatski ovlaživač glave štampača, kao i senzor za sprečavanje udara glave. Brzina štampe je 6 prolaza 5,5m2/sat, 8 prolaza 4,5m2/sat. Za one koji su zahtevniji, nude i industrijsku XL seriju sa dve, tri i četiri Epson i3200 glave.

Folije posebnih izraza

Naravno, pored ponude mašina, Witpac nudi i čitav niz pratećih artikala. Od boja koje se proizvode u Koreji u saradnji sa partnerskom kompanijom, preko praha i filma širine od 30 do 60 cm do rezervnih delova. Posebno su ponosni na svoju super belu boju, koja daje izvanredne otiske i ima konkurentnu cenu na tržištu.

Što se tiče ponude termo transfer folija, ističu da postoji pad u segmentu koji se odnosi na štampu, ali kažu da primećuju i „povratnike“ sa DTF-a na ovu tehnologiju, posebno na fleks folije. „Verujemo da će kvalitetne folije uvek imati svoje mesto kao jedna od sigurnijih i jednostavnijih tehnologija za izradu otisaka, posebno u sportskom segmentu. Iz tog razloga nudimo i posebne izraze za sve zahtevnije tržište. Sa uvek traženom premium serijom koja se pere do 90 stepeni i 1500 brzih 3/5 sekundi. serije, izdvojili bismo twill foliju, subli tkaninu, reflektirajuće folije sa sertifikatima, holografske i 3D i superelastične serije“, kaže Nino Hat, direktor Witpac SEE d.o.o.

Ponuda i pristup uvek prilagođeni klijentima

Kada je u pitanju buduća vizija Witpac grupe, ona se može svesti na nekoliko ključnih ciljeva. Uz stalno unapređenje ponude, kvaliteta i razvoja i konkurentnosti, žele da kupcima i partnerima pruže kvalitetnu uslugu tehničke i komercijalne prirode.
Važno im je da svi znaju da u Witpac-u u svakom trenutku imaju podršku i osobu kojoj mogu da se obrate po tehničkom pitanju, ali i za blagovremenu nabavku materijala. S obzirom na to da su orijentisani na veleprodaju, upravo učešćem na sajmovima širom Evrope i sveta direktno sagledavaju potrebe klijenata i u skladu sa tim unapređuju pristup i ponudu.

Witpac vas poziva da ih bez obaveze posetite u izložbenom salonu u Koprivnici i pogledate prezentaciju njihove ponude. A za jesen već najavljuju novu zanimljivu ponudu – DTF štampač manjeg formata.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content