Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održan MAYA fest u Sarajevu

U Sarajevu je 31. 8. 2019. uspješno održan drugi po redu festival printane majice, rukotvorina i dizajna –  MAYA fest. Organizatori smatraju kako su majice s otiskom još od svojih početaka bile važan odjevni predmet putem kojeg su se prenosile različite društvene poruke i stavovi. Majice s otiskom su prikazivale i specifično stilsko izražavanje pojedinca, što je ostala praksa i do dan danas, a upravo ovo su bili razlozi za organiziranje MAYA festa.

Na izložbi je sudjelovalo više od 20 izlagača iz regije koji su imali priliku pokazati svoje tehnologije, ali i dizajne. Neki od sudionika su Jacony, Yerba Mala, Majica.ba, BrainFart, GojakArt, Tattoo & Piercing Studio ” Mustre i Šare “, Mmm by Selma Mahmutovic, RubyRed, Saša Džino Sartnjin, Mira Babic, Sanja Lazar, Dizajn studio DALI, Print Mania, Ziggy T Shirts, Neven Šotra, Maja Halilović – Biodizajn, Mice Krpice, Gandha, Vynil Shop, Zilla i Rulof Clothing.

Osim fokusa na majice, na festivalu se našao i dječji kutak u kojem su se održavale zanimljive radionice poput oslikavanja majica. Festival je bio popraćen bogatim muzičkim programom na kojem su nastupili Jah Forcefield, DJ Mex, Splein i DJ Zakky Zadro.

Cijeli festival održao se pod pokroviteljstvom Ureda Europske Unije u Bosni i Hercegovini, te sponzora: tvrtki Epson, Roland, Malfini – Adler, Alim, ST Graf, Nanodiy i Poli-Tape.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content