PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Održan MAYA fest u Sarajevu

U Sarajevu je 31. 8. 2019. uspešno održan drugi po redu festival štampanih majica, rukotvorina i dizajna –  MAYA fest. Organizatori smatraju kako su majice s otiskom još od svojih početaka bile važan odevni predmet putem kojeg su se prenosile različite društvene poruke i stavovi. Majice s otiskom su prikazivale i specifično stilsko izražavanje pojedinca, što je ostala praksa i do dan danas, i upravo ovo su i bili razlozi organizovanja MAYA festa.

Na izložbi je učestvovalo više od 20 izlagača iz regiona koji su imali priliku da pokažu svoje tehnologije, ali i dizajn. Neki od učesnika su Jacony, Yerba Mala, Majica.ba, BrainFart, GojakArt, Tattoo & Piercing Studio ”Mustre i Šare “, Mmm by Selma Mahmutovic, RubyRed, Saša Džino Sartnjin, Mira Babic, Sanja Lazar, Dizajn studio DALI, Print Mania, Ziggy T Shirts, Neven Šotra, Maja Halilović – Biodizajn, Mice Krpice, Gandha, Vynil Shop, Zilla i Rulof Clothing.

Osim fokusa na majice, na festivalu se našao i dečji kutak u kojem su se održavale zanimljive radionice poput oslikavanja majici. Festival je bio propraćen bogatim muzičkim programom na kojem su nastupili Jah Forcefield, DJ Mex, Splein i DJ Zakky Zadro.

Festival je održan pod pokroviteljstvom Kancelarije Evropske Unije u Bosni i Hercegovini, i sponzora poput kompanija Epson, Roland, Malfini – Adler, Alim, ST Graf, Nanodiy i Poli-Tape.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content