Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Održan sjajan open house Fortune Digital u Zagrebu!

Fortuna Digital održala je dane otvorenih vrata svog Demo centra u Zagrebu, 13.-14.4. te okupila partnere i tvrtke iz regije.  

Zagrebački Demo centar Fortune Digital prošlog je tjedna bio mjesto okupljanja tvrtki iz regije i partnera čije brendove zastupa Fortuna Digital Grupa, prisutna u 11 zemalja.

Ugodna atmosfera, prilika za ponovno druženje s partnerima i razmjenu iskustava sa tržišta te široka prezentacija, od pisača, materijala i noviteta na tržištu, obilježile su dva dana Fortuna Open House eventa.  

Od prezentacija na pisačima, posjetitelji su vidjeli HP latex tehnologiju na HP Latex 800W, s bijelom bojom te HP Latex R 1000 za tisak iz role i na pločaste materijale, od uzoraka na plexiglasu, drvu, alubondu do forexa. Demo se držao i na Widlaser C700 stroju za lasersko graviranje i rezanje, o kojem smo već ranije pisali te na Summa rješenju za rezanje i FD laminatoru. Od novih rješenja među strojevima tu je pažnju privukao DGen Hexa pisač za pamuk na kojem su se kontinuirano printali razni uzorci.

Od materijala, posjetitelji su mogli vidjeti uzorke atraktivne linije novih Neschen furniture film za oblaganje namještaja, zatim inovativni Avery Architectural window films za poslovne zgrade, te nešto potpuno novo- Avery Squid tekstilno rješenje za indoor dekoracije.

Kako su se proveli, provjerite na Fortuna Facebook ili Instagram profilima.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content