PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Online izdanje Print Magazina dostupno je za čitanje!

Posljednji broj tiskanog izdanja časopisa Print Magazina dostupan je u online varijanti koja je objavljena na našoj web stranici. Online izdanje Print Magazina identično je kao i tiskano, a razlika je u tome što su oglašivačke stranice interaktivne. Tako će vas jedan klik mišem odvesti na web stranicu oglašivača! Idealno za sve ljubitelje online okretanja stranica!

Tiskano izdanje trećeg ovogodišnjeg broja Print Magazina već je stiglo do pretplatnika, a sad ga možete pronaći i u online obliku. Evo o čemu smo sve pisali.
Najveći broj u stranica u novom broju Print Magazina posvetili smo temi broja te izvještaju s 5. jubilarnih DA! Digitalnih Aplikacija.

Tema broja vezan je uz workflow rješenja  – zašto su bitna u modernoj grafičkoj industriji? Naime, grafička proizvodnja danas uključuje cijeli niz strojeva i opreme. Njih je, radi povećanja produktivnosti i što bolje kontrole cjelokupnog proizvodnog procesa potrebno povezati u jednu cjelinu. Workflow rješenja dostupna danas na tržištu mogu tiskare poštedjeti potencijalnih glavobolja.  No, implementaciji treba pristupiti odgovorno i ciljano.

Iako do samog kraja neizvjesne, 5. DA! Digitalne Aplikacije održane su 17. i 18. 6. u Celju. Na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo je izloženo oko 35 različitih strojeva. Najbolji dokaz da su evenata namijenjeni grafičkoj branši itekako potrebni. Uz čak dvije regionalne premijere, posjetitelji su mogli vidjeti cijeli niz rješenja – sve od malih aplikacija do velikih formata. Što su pokazali te kakvi su im dojmovi pročitajte u izvješću.  

Pisali smo, između ostalog, i o:
  • investiciji Četiska u prvu 4.0 tiskarsku liniju koju je instalirao Eurocop
  • mogućnostima i potencijalu doradnih MGI rješenja
  • Zünd flatbed rezaču velikih formata
  • Nanodiy DTF tehnologiji
  • Xerox beyond CMYK tehnologiji…  i drugim zanimljivim temama!

Uživajte u čitanju, a ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primjerka tiskanog izdanja Print Magazina i svaka dva mjeseca stizat će na vašu adresu!

Želimo Vam ugodno ljeto dok negdje u hladu budete čitali bilo tiskano, bilo digitalno izdanje novog broja!

Gumb-za-e-newsletter-2

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content