PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Online izdanje Print Magazina je dostupno za čitanje!

Poslednji broj štampanog izdanja časopisa Print Magazina dostupan je u online varijanti koja je objavljena na našoj web stranici. Online izdanje Print Magazina identično je kao i štampano, a razlika je u tome što su oglašivačke stranice interaktivne. Tako će vas jedan klik mišem odvesti na web stranicu oglašivača! Idealno za sve ljubitelje online okretanja stranica!

Štampano izdanje trećeg ovogodišnjeg broja Print Magazina već je stiglo do pretplatnika, a sad ga možete pronaći i u online obliku. Evo o čemu smo sve pisali.
Najveći broj u stranica u novom broju Print Magazina posvetili smo temi broja tj. izveštaju sa 5. jubilarnih DA! Digitalnih Aplikacija.

Tema broja vezana je za workflow rešenja  – zašto su bitna u modernoj grafičkoj industriji? Naime, grafička proizvodnja danas uključuje ceo niz mašina i opreme. Njih je, radi povećanja produktivnosti i što bolje kontrole celokupnog proizvodnog procesa potrebno povezati u jednu celinu. Workflow rešenja dostupna danas na tržištu mogu da poštede štamparije potencijalnih glavobolja.  No, implementaciji treba pristupiti odgovorno i ciljano.

Iako do samog kraja neizvesne, 5. DA! Digitalne Aplikacije održane su 17. i 18. 6. u Celju. Na ukupno 20 izlagačkih prostora bilo je izloženo oko 35 različitih štampača. Najbolji dokaz da su event-i namenjeni grafičkoj branši itekako potrebni. Uz čak dve regionalne premijere, posetioci su mogli da vide ceo niz rešenja – sve od malih aplikacija do velikih formata. Šta su pokazali i kakvi su im utisci, pročitajte u izveštaju.  

Pisali smo, između ostalog, i o:
  • investiciji Četiska u prvu 4.0 štamparsku liniju koju je instalirao Eurocop
  • mogućnostima i potencijalu doradnih MGI rešenja
  • Zünd flatbed rezaču velikih formata
  • Nanodiy DTF tehnologiji
  • Xerox beyond CMYK tehnologiji…  i drugim zanimljivim temama!

Uživajte u čitanju, a ukoliko ste ipak skloniji, dobrom, starom mirisu papira, prijavite se za primanje besplatnog primerka štampanog izdanja Print Magazina i svaka dva meseca stizaće na vašu adresu!

Želimo Vam ugodno leto dok negde u hladu budete čitali štampano ili digitalno izdanje novog broja!

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content