Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Oracal Polikarbonati – sve na jednom mjestu

Nezaobilazno mjesto za predstaviti svoj bogatu ponudu materijala, repromaterijala, različitih tehnologija tiska  i doradnih rješenja i ove je godine za tvrtku Oracal Polikarbonati bio sajam Grafima.
Tvrtku Oracal Polilkarbonati ne treba puno predstavljati. Radi se o jednom od vodećih distributera strojeva i materijala u Srbiji, koja iza sebe ima više od 20 godina uspješnog poslovanja. Iskoristili smo sajam te kratko porazgovarali s gosp. Dejanom Karićem, vlasnikom i direktorom te odličnim poznavatelja tržišnih kretanja.

Kako nam je rekao, Oracal Polikarbonati od samih početaka snažno su bili fokusirani na reklamnu industriju. Danas su sa svojim portfeljem materijala i podloga među vodećima u regiji. Posljednjih sedam godina u ponudu su ušli i strojevi, a kako nam je rekao, ideja je bila zaokružiti ponudu po principu sve na jednom mjestu. Uz zaokruženu ponudu, visoko na listi prioriteta im je i kvaliteta usluge. Da bi mogli pružiti vrhunsku usluga te adekvatno popratiti sve novitete i kretanja na tržištu najjača karika, kako nam je rekao gosp. Karić, su zaposlenici i organizacijska struktura.  Posljednjih godina Oracal Polikarbonati uložili su puno i vremena i novca u poboljšanje internog poslovanja i organizacije. 

Pitali smo i kako vidi tvrtku u budućnosti te što planiraju raditi za 10 godina. Odgovor saznajte u intervjuu dostupnom na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content