PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Oracal Polikarbonati – sve na jednom mestu

Sajam Grafima je ove godine bio nezaobilazno mesto za predstavljanje bogate ponude materijala, sirovina, različitih tehnologija štampe i završnih rešenja za kompaniju Oracal Polikarbonati.

Kompaniji Oracal Policarbonate nije potrebno puno predstavljanja. Jedni su od vodećih distributera mašina i materijala u Srbiji i iza sebe imaju više od 20 godina uspešnog poslovanja. Iskoristili smo sajam i kratko razgovarali sa g. Dejanom Karićem, vlasnikom i direktorom kompanije, kao i odličnom poznavaocu tržišnih trendova.

Kako nam je rekao, kompanija Oracal Polikarbonati je od samog početka snažno fokusirana na reklamnu industriju. Danas su sa svojim portfoliom materijala i podloga među vodećima u regionu. Poslednjih sedam godina u ponudu su uključene i mašine, a kako nam je rekao, ideja je bila da se ponuda zaokruži po principu sve na jednom mestu. Pored zaokružene ponude, kvalitet usluge im je visoko na listi prioriteta. Da bismo mogli da pružimo vrhunsku uslugu i adekvatno pratimo sve novine i dešavanja na tržištu, najjača karika, kako je rekao g. Karić, su zaposleni i organizaciona struktura. Poslednjih godina Oracal Policarbonate je uložio mnogo vremena i novca u poboljšanje internog poslovanja i organizacije.

Pitali smo i kako on vidi kompaniju u budućnosti i šta planiraju da rade za 10 godina. Saznajte odgovor u intervjuu dostupnom na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content