Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Photo book – za fotografije koje traju 150 godina

Kako jednostavno i brzo do photo booka vrhunske kvalitete pokazali su Epson i Subligo na ovogodišnjem sajmu Grafima. Predstavili su, naime, dva Epson printera za izradu fotografija SureLab SL D-500 i SureLab SL D-1000.

Obje serije, kako nam je u kratkom razgovoru rekao gosp. Saša Ratajc, vlasnik i  direktor tvrtke Subligo, osmišljene su za male obrte koji se bave fotografijama, ali i za profesionalne fotografe i tvrtke kojima je bitna visoka kvaliteta fotografija. Oba printera malih su dimenzija, zauzimaju malo prostora pa se savršeno uklapaju u sve prostore.  

Printeri ispisuju obostrano iz listova što je osnova za brzu izradu visokokvalitetnih photo bookova. SureLab SL D-500 idealan je za izradu simplex i duplex formata fotografija dimenzija 10x15cm i 9x13cm, kao i i za izradu kartica i kalendara.
SureLab SL D-1000 podržava format od 10 x 15cm do A4 te klijentima možete ponuditi uistinu široki spektar proizvoda. Odlikuje se impresivnim brzinama ispisa koje sežu do 385 stranica po satu. Kod oba modela povezivanje je jednostavno putem Wi-Fi/LAN mreže. 

Osim printera, Epson i Subligo predstavili su i dvije vrste uveza. Spiralni uvez s koricama od kartona ili pleksiglasa i termo uvez s koricama sa smolom i uvezivanjem pomoću grijača.  I u jednom i u drugom slučaju korice je moguće personalizirati UV printom.

Danas kada se fotografira više nego ikada prije u povijesti i kada masa fotografija vrlo brzo pada u zaborav, otisnuti fotografiju čija je trajnost 150 godina čini se kao mudra investicija u Epson printere.  

Cijeli razgovor pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content