PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Photo Book – za fotografije koje traju 150 godina

Kako jednostavno i brzo do photo book-a vrhunskog kvaliteta pokazali su Epson i Subligo na ovogodišnjem sajmu Grafima. Naime, predstavili su dva Epson štampača za izradu fotografija SureLab SL D-500 i SureLab SL D-1000.

Obe serije, kako je rekao g. Saša Ratajc, vlasnik i direktor kompanije Subligo, dizajnirani su za mala preduzeća koja se bave fotografijom, ali i za profesionalne fotografe i kompanije koje cene fotografije visokog kvaliteta. Oba štampača su malih dimenzija, zauzimaju malo prostora, tako da se savršeno uklapaju u svaki prostor.

Štampači štampaju dvostrano, što je osnova za brzu izradu visokokvalitetnih foto-albuma. SureLab SL D-500 je idealan za pravljenje fotografija u simpleks i dupleks formatu dimenzija 10k15cm i 9k13cm, kao i za izradu čestitki i kalendara.

SureLab SL D-1000 podržava formate od 10 x 15 cm do A4, a klijentima možete ponuditi zaista širok spektar proizvoda. Ima impresivne brzine štampanja do 385 stranica na sat. Sa oba modela, povezivanje je jednostavno preko Wi-Fi/LAN mreže.

Pored štampača, Epson i Subligo su predstavili i dve vrste poveza. Spiralni povez sa koricama od kartona ili pleksiglasa i termo koričenje. U oba slučaja, korice se mogu personalizovati UV štampom.

Danas, kada se napravi više fotografija nego ikada ranije u istoriji i kada masa fotografija vrlo brzo pada u zaborav, štampanje fotografije koja traje 150 godina deluje kao mudra investicija u Epson printere.

Ceo razgovor pogledajte na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content