PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pleksiglas pregrade – potreba vremena u kojem živimo

Osnovna djelatnost tvrtke Skripta tisak iz Osijeka je tisak velikog formata i offset, izrada POS materijala, oslikavanje vozila, izrada svjetlećih reklama, 3D slova, ali i brojne usluge koje dinamika života zahtijeva. Najveći pad poslovanja su osjetili u HORECA sektoru, a kad su se suočili sa situacijom vezanom uz korona virus, nakon prvotnog šoka, pribrali su se i krenuli s idejama i nacrtima vezanim uz vizire, pleksiglas pregrade i trake upozorenja.

Predstavnici tvrtke redovito prate što se događa u našem okruženju, te su uvidjeli potrebu za pleksiglas pregradama. Nakon što su zajednici donirali nekolio stotina vizira, shvatili su da je pleksiglas pregrada ta koja omogućuje jednostavno i sigurno poslovanje. Potreba za njima je u svim segmentima gdje je u pitanju  direktan kontakt, znači u svim sferama današnjice.

U svojoj ponudi imaju standardnu pleksiglas pregradu i to u 3 dimenzije koje nude prema potrebama svojih kupaca. Osim standarda  izrađuju i pregrade po mjeri, što znači da su prema željama kupaca u mogućnosti izraditi  složene i višedjelne pregrade.

Djelatnici tvrtke su vrlo kreativni i svaki pojedinac daje dio sebe, pa su tako došli na ideju da samostojećim pregradama mogu dodati malo šarma tako da ih učine unikatnima, bilo logotipom ili doradom po želji kupca.

Bitna je brza reakcija na potrebe tržišta tako da je tvrtka Skripta tisak pronašla nove kanale poslovanja.

Nadamo se da ćemo u ovim neizvjesnim vremenima imati još pozitivnih primjera iz grafičke branše.

Sve informacije pronađite ovdje.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content