Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Pleksiglas pregrade – potreba vremena u kome živimo

Osnovna delatnost kompanije „Skripta tisak“ iz Osijeka je štampa velikog formata i ofset štampa, izrada POS materijala, oslikavanje vozila, izrada svetlećih reklama, 3D slova, ali i brojne usluge koje zahteva dinamika života. Najveći pad poslovanja su osetili u HORECA sektoru, a kad su se suočili sa situacijom u vezi sa korona virusom, nakon prvobitnog šoka, pribrali su se i krenuli sa idejama i nacrtima vezanim za vizire, pleksiglas pregrade i trake upozorenja.

Predstavnici kompanije redovno prate šta se događa u našem okruženju, pa su uvideli potrebu za pleksiglas pregradama. Nakon što su zajednici donirali nekoliko stotina vizira, shvatili su da je pleksiglas pregrada ta koja omogućava jednostavno i sigurno poslovanje. Potreba za njima je u svim onim segmentima gde se javlja  direktan kontakt, što znači skoro u svim sferama današnjice.

U svojoj ponudi imaju standardnu pleksiglas pregradu i to u 3 dimenzije koje nude prema potrebama svojih kupaca. Osim standarda  izrađuju i pregrade po meri, što znači da su u skladu sa željama kupaca, u mogućnosti da izrade  složene i višedelne pregrade.

Zaposleni u kompaniji su vrlo kreativni i svaki pojedinac daje deo sebe, pa su tako došli na ideju da samostojećim pregradama mogu da dodaju malo šarma i na taj način ih učine unikatnim, bilo dodavanjem logotipa ili doradom po želji kupca.

Bitno je da se brzo reaguje na potrebe tržišta, tako da je kompanija „Skripta tisak“ pronašla nove kanale poslovanja.

Nadamo se da ćemo u ovim neizvesnim vremenima imati još sličnih pozitivnih primera iz grafičke branše.

Sve informacije pronađite ovde.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content