Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Počeo sajam Print21 u Zagrebu! Optimizam na svakom koraku!

Sajam Print21 danas je u Zagrebu, nakon dvije godine, ponovno otvorio svoja vrata u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma. Na jednom mjestu okupili su se brojni zaljubljenici u grafičku industriju. Ono što Print Magazin kao organizatora, ali i izlagače posebno raduje, a vidjelo se već danas, prvog dana sajma, je da interes za grafičku industriju ne opada. Sajam je danas posjetilo i niz tvrtki izvan klasične grafičke branše. Najbolji je to dokaz koliko je grafička tehnologija otišla daleko.

Organizacijsku potporu kao Zlatni partner sajmu je, kao i 2020. godine, dala tvrtka Konica Minolta. Prisutne je na otvorenju pozdravio gosp. Bojan Zupančič, Production Printing Sales Manager za Adria regiju u tvrtki Konica Minolta. Kako je istaknuo, pozitivna iskustva i rezultati nakon sajma 2020. bilo im je dovoljno da nisu dvojili oko svoje podrške niti ove godine. “Grafička industrija pokazala je da je otporna, a razvoj novih rješenja konstantno je prisutan, kako u Konica Minolti, tako svuda. Zadovoljstvo nam je dio naših noviteta pokazati ovdje na sajmu”, rekao je.

Da su sajmovi itekako potrebni grafičkoj industriji, posebice usko specijalizirani, lokalni/regionalni sajmovi najbolje pokazuje duplo veći broj izlagača u odnosu na 2020., ali više od 600 posjetitelja već prvog dana.
Naime, ove je godine na sajmu prisutno čak 27 izlagača, koji su se potrudili pokazati da grafička industrija, unatoč svim izazovima, nije posustala te da može biti itekako važan pokretač gospodarskog rasta. Pozitivna energija i optimizam osjetili su se na svakom koraku, a gužve u prolazima i na štandovima vratile osjećaj starih, dobrih sajmova.

Na sajmu je danas obznanjena i velika vijest o preuzimanja tvrtke Pako od strane Igepa Grupe. Tržište ovim preslagivanjem očekuju sigurno određene promjene.

Od entry level do pravih industrijskih rješenja

Sajam Print21 prvenstveno je fokusiran na predstavljanje digitalnih tiskarskih rješenja, od malih aplikacija do velikih formata, a posjetitelji imaju priliku vidjeti zaista široku ponuda strojeva, opreme, od entry level do industrijskih rješenja.

Tu je i širok raspon materijala, od folija različitih proizvođača i namjena, uključujući i one za wrap vozila i uređenje interijera, preko papira pa sve do pločastih materijala.
Wrap vozila i vješte ruke wrapera i danas su privukle priličan broj znatiželjnika.

Tko su izlagači i što vas očekuje, ako sutra, u četvrtak, 14. 4. posjetite sajam Print21, pogledajte ovdje

Prvi dan donio je i dvije zanimljive radionice. Prva na temu DTG/DTF, a druga vezana uz tisak etiketa. I u jednom i u drugom slučaju radi se o atraktivnim i konstantno rastućim nišama.

Sajam traje još sutra, četvrtak, 14. 4., od 9 do 16h. Ulaz je besplatan. Stoga, ako tražite rješenje, ideju ili savjet, svakako dođite do Zagrebačkog Velesajma.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content