Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Početak ljeta znači i novi broj Print Magazina – tema broja drupa

Početak srpnja, uz to što označava “otvaranje sezone” godišnjih odmora, vjerni pratitelji znaju da je to vrijeme i kada izlazi novi broj Print Magazina.
Dakle, četvrto ovogodišnje izdanje možete uskoro očekivati na svojim adresama. Posvetili smo ga, a čemu drugom nego najiščekivanijem događaju ove godine u branši, sajmu drupa. Svi koji su bili vjerujemo da su otišli kući puni dojmova. Bez obzira na kritike upućene na račun organizatora po završetku, drupa je, nema sumnje, pokazala zadnji krik grafičke tehnologije i dokazala da je važan događaj za cijelu industriju.

S drupe izdvajamo

Kroz temu broja potrudili smo se istaknuti ona područja koja su apsolutno dominirala drupom. To je, prije svega, ink jet. Svoju ponudu u segment B2 sheet fed ink jet tiska imao je gotovo svaki proizvođač među top 10 proizvođača digitalnih tehnologija. Predstavili su je i ofsetari kroz suradnje ostvarene s proizvođačima digitalnih tehnologija. Pisali smo o tome što su predstavili, po čemu se razlikuju, što ističu kao glavne prednosti…
Dio teme posvetili smo, naravno, i Bennyu Landi i njegovoj nanografiji. S reklamiranih 11500 B1 araka/h Landa S11 donosi najveću brzina od svih ink jet tiskarskih strojeva koje smo imali prilike pogledati na drupi.
Uz, ink jet, imamo i priče o nevjerojatnim doradnim rješenjima, pravim tvornicama 5.0. Ako ste propustili drupu, vjerujemo da smo napravili dobar overview trendova u industriji i budućeg razvoja.

Što se ostalih tema tiče, najavljujemo i dva jesenska Print Magazin događanja. Treći PromoDays sajam industrije promo proizvoda u Zagrebu te treći Textile Week Adria koji stiže u Sarajevo.
Kao i uvijek tu su priče o novim instalacijama tehnologija. Igepa Polikarbonati u tiskari Best Brand instalirala je HandTop HT1600. U Srbiju u tiskaru New Image pak uskoro stiže prvi MultiPress softver.

Teme raznolike, lagane i zanimljive, kako priliči ljetu!
Uz odmor i uživanje, nadamo se da ćete pronaći vremena i za prelistati novi broj Print Magazina.
Starija izdanja dostupna su online. Pogledajte o čemu smo pisali!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content