PRVI SAZNAJ NAJNOVIJE VESTI
Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti

Početak leta znači i novi broj Print Magazina – tema izdanja: drupa

Verni pratioci znaju da je početak jula, pored toga što označava „otvaranje sezone godišnjih odmora“ i vreme kada izlazi novi broj Print Magazina.

Dakle, uskoro na vašim adresama možete očekivati četvrto ovogodišnje izdanje. Posvetili smo ga, čemu drugo nego najiščekivanijem ovogodišnjem događaju u industriji, sajmu Drupa. Verujemo da su svi koji su bili na sajmu otišli ​​kući puni utisaka. Bez obzira na kritike upućene na račun organizatora po završetku, drupa je, bez sumnje, pokazala poslednji krik grafičke tehnologije i dokazala da je važan događaj za čitavu industriju.

S drupe izdvajamo

Kroz temu broja pokušali smo da istaknemo one oblasti koje su apsolutno dominirale drupom. To je, pre svega, ink jet. Gotovo svaki proizvođač među 10 najboljih proizvođača digitalnih tehnologija imao je svoju ponudu u segmentu B2 sheet fed ink jet štampe. Ofset štampači su ga takođe predstavili kroz saradnju sa proizvođačima digitalne tehnologije. Pisali smo o tome šta su predstavili, po čemu se razlikuju, šta ističu kao glavne prednosti…
Naravno, deo teme posvetili smo Beniju Landi i njegovoj nanografiji. Sa reklamiranih 11.500 B1 tabaka/h Landa S11 isporučuje najveću brzinu od svih mašina za ink jet štampanje koje smo imali prilike da vidimo u drupi.

Pored ink jet-a, imamo i priče o neverovatnim završnim rešenjima, pravim fabrikama 5.0. Ako ste propustili Drupu, verujemo da smo napravili dobar pregled trendova u industriji i budućeg razvoja.

Što se tiče ostalih tema, najavljujemo i dva jesenja događaja Print Magazina: treći PromoDays sajam promotivnih proizvoda u Zagrebu i treći Textile Week Adria koji stiže u Sarajevo. Kao i uvek, tu su priče o novim tehnološkim instalacijama. Igepa Polikarbonati u štampariji Best Brand instalirali su HandTop HT1600. Prvi MultiPress softver uskoro stiže u Srbiju u štampariju New Image.
Raznovrsne, lagane i zanimljive teme, kako i priliči letu!

Uz odmor i uživanje, nadamo se da ćete naći vremena i da prelistate novi broj Print Magazina.

Starija izdanja su dostupna online. Pogledajte o čemu smo pisali!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte nedeljne vesti iz sveta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posetioce/ o besplatnom učešću na događajima, sajmovima itd.Prijavom na Newsletter prihvatate našu Politiku privatnosti
Skip to content